Haberler

Mustafa Alan: "Pandemi süreci futbolda bir soğumaya neden oldu"

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor da, 10 yıl genel kaptanlık ve 7 yıl yönetim kurulu üyeliği yapan Kayseri Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, pandemi sürecinin futbolda bir soğumaya neden olduğunu söyleyerek, "Bu dönem oynanmamış sayılsın ama kimsenin de...

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor da, 10 yıl genel kaptanlık ve 7 yıl yönetim kurulu üyeliği yapan Kayseri Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, pandemi sürecinin futbolda bir soğumaya neden olduğunu söyleyerek, "Bu dönem oynanmamış sayılsın ama kimsenin de hakkı yenmesin" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya girilirken, ligden düşecek olan 2 takım bu hafta sonu oynanacak maçlar ile belli olacak. Bu sene ligde düşme potasında bulunan Hes Kablo Kayserispor da, geçtiğimiz yıllarda genel kaptanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan Kayseri Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan'dan "Süper Lig'den düşmenin kaldırılması" talebi geldi.

Başkan Alan, korona virüs sürecinde taraftarların maça gidemediğini, bu yüzden de takımlarına yeteri kadar destek veremediğini söyleyerek, "Ben Kayserispor'da 10 yıl genel kaptanlık yaptım. 7 yıl yönetim kurulu üyeliği ve federasyonda delegelik yaptım. İyi bir futbol izleyicisiyim. Dolayısıyla da Süper Lig'den düşmenin kaldırılmasını istiyoruz. Çünkü; korona virüsten dolayı maçlar seyircisiz oynandı. Ne zaman oynanacağı belli olmayan maçlar var. Bunlar futbolda bir soğumaya neden oldu. Sayılmayacak hatalar var ama bu sene diğer ülkelerde de özellikle tamamen ligler kapatıldı, yok sayıldı. Biz özellikle Cumhurbaşkanımızdan ligden düşmenin kaldırılmasını, şampiyon olan 3 takımın da yine 1. ligden Süper Lig'e alınmasını istiyoruz. Türkiye'de çok güzel statlar yapıldı ve buralar bizim çok kez gittiğimiz yerler. Maçlar oynandığı zaman ayrı güzellikler oluyor. Biz bu durumu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz. Bu virüs döneminde oynanan maçlar seyirciye de hiç tat vermedi. Bu sene bu dönem oynanmamış sayılsın ama kimsenin de hakkı yenmesin. Biz Cumhurbaşkanımızdan İç Anadolu'da güzellikler ve sevinç oluşması için bunu talep ediyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Alan Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title