Haberler

Murphy's de Hip-hop Geccesi

Murphy's'in Hip-hop Geccesi, Bundan Sonra Her Çarşamba Saat 22.00'den İtibaren İstanbul'u Sallayacak.

MURPHY'S'İN HİP-HOP GECCESİ, BUNDAN SONRA HER ÇARŞAMBA SAAT 22.00'DEN İTİBAREN İSTANBUL'U SALLAYACAK.

Tamamen yenilenen içeriği, sürpriz dans showlar ve birbirinden ünlü DJ'lerin katılımıyla Hip-Hop Wednesday'in bugünkü konuğu ünlü DJ. Fresh B. Aynı zamanda 'Benimle Dans Eder Misin?' yarışmasının şampiyonları Ömer ve Eylül de dans showları ile gecceye renk katacak.

Murphy's Hakkında

Hürriyet Gazetesi tarafından Türkiye'nin 1 numaralı Latin Barı seçilen Murphy's, 10 yıldır iki şubesiyle de konuklarına doyasıya dans keyfini yaşatıyor.

Dans etmek için yaratılmış mekanlar, geniş dans pistleri, büyük servis barları Murphy'sin olmazsa olmazları. Zengin kokteyl ve içki çeşitleri mevcut. Latin, R& B Hip Hop, Singles Party, nostalji gecceleri, DJ partileri, canlı müzik gecceleri, üniversite ve konsept partileri olmak üzere farklı geccelere imza atıyor. Aynı zamanda dans dersleri ve workshoplara da evsahipliği yapan mekanda konukların çoğu müdavim. Cumartesi giriş ücreti 20 YTL.

Her gün 18.30-21.00 saatleri arası happy hour uygulaması var. Happy hour'larda Yüzde 25 indirimden faydalanabilirsiniz. Ortasındaki 4 köşe bar tüm Murphy's'e hakim. Taban ahşap olduğu için mekan dans etmeye çok uygun. Haftalık programları Murphy's Dance Bar'ın internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Yeni sezonda da farklı sürprizlerle eğlencenin merkezi olmaya devam edecek. Her yıl düzenlenen Murphy's Salsa Club, bu yıl da farklı sürprizlerle sizleri bekliyor. Murphy's her türlü müzik ve dans severi düşünerek güncel parçaların yanı sıra latin müziği, eski 45'likler ve unutulmayan şarkıların yer aldığı gecelere de imza atıyor.

Her yıl yurt dışından gelen hocalarla yapılan farklı dans türlerindeki workshopları kendi web sitesinden takip edebilirsiniz. Özel geccelerini kaçırmamak için programları mutlaka takip etmenizi öneririz.

Kalamış yat limanında teknelerin arasına park etmiş dört tarafı denizlerle çevrili Murphy's 700 kişili kapasiteli. Haftada 6 gün açık. Ortasındaki dört köşe bar tüm mekana hakim. Taban ahşap olduğu için, her taraf dans etmeye uygun. Haftalık program sezona göre değişiyor. Her ay sırasıyla, R&B, hip hop ve Singles parti ile harika çarşambalar yaşatıyor.

Salı: 19.30-21.00 Aytunç Bentürk ile salsa dersi. 21.00 04.00 arası Salsa Geccesi

Çarşamba: Party Night. Sırasıyla R&B, hip hop night ve singles party

Perşembe: Montuna Dance Academy ile Latin geccesi

Cuma: 80'lerin müziği

Cumartesi: Dünden bugüne en güzel şarkılar

Pazar: Cihat Can ve Dans Express ile salsa geccesi.

MURPHY'S DANCE BAR

Kalamış Setur Marina B - İskele Ucu Kalamış - İSTANBUL

Tel: (0 216) 349 73 63

Murphy's Dance Bar - Ankara

Ankara HiltonSA Tahran Cad. No: 12 Kavaklıdere/Ankara

Tel: (0 312) 466 00 54

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title