Haberler

Mke Ankaragücü-Fenerbahçe Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasının açılış maçında Fenerbahçe'ye 2-0'lık skorla yenilerek Türk Futbol tarihine geçen Ankaragücü'nde teknik direktör Hakan Kutlu, "Biz bir sürü sıkıntılarla uğraşırken son haftalarda da hakem hataları bizim"...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında Fenerbahçe'ye 2-0'lık skorla yenilerek Türk Futbol tarihine geçen Ankaragücü'nde teknik direktör Hakan Kutlu, "Biz bir sürü sıkıntılarla uğraşırken son haftalarda da hakem hataları bizim takımımıza karşı üst üste gelmeye başladı" dedi.

Kutlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Ankaragücü'nün Fenerbahçe'ye göre daha üstün oynadığını ifade ederek, "Bugün önce kendi takım arkadaşlarımı, futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Gerçekten maçın büyük bir bölümünde Fenerbahçe'den daha üstün futbol ortaya koyup, daha iyi mücadele ettiler" şeklinde konuştu.

"Biz bir sürü sıkıntılarla uğraşırken son haftalarda da hakem hataları bizim takımımıza karşı üst üste gelmeye başladı" diyen Kutlu, "Manisa maçında yediğimiz bir ofsayttan gol vardı. Bugüne kadar bunları dile getirmedik ama bunları dile getirmek zorundayım. Bugün de maç 1-0 Fenerbahçe lehine devam ederken, Serol'un bana göre ofsaytla alakası olmayan bir pozisyonda bayrak kalktı. Eğer 1-1 olsaydı, maç daha değişik şekilde gelişebilirdi. Bizi mutlu eden bir şey var, o da çocuklar gelişimlerini çok iyi

şekilde tamamlıyorlar" diye konuştu.

Futbolculardan İshak Doğan da maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını dile getirerek, "Rakip takımdaki 10 milyon liralık Sow, bizim takımda olmayınca yenik duruma düşüyorsunuz. Maalesef kişisel hatalardan yediğimiz gollerden dolayı yenildik. İkinci yarıda üstün taraf bizdik, ancak olmadı" dedi.

Bilal Gülden ise Fenerbahçe'nin kalitesiyle maçı kazandığını, bundan dolayı da rakiplerini tebrik ettiğini belirtti.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da açıklamasında, ligin sonuna yavaş yavaş yaklaştıklarını ve bu nedenle Ankaragücü maçının kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

Kocaman, maçı kazanmaktan başka çarelerinin bulunmadığını vurgulayarak, "Esas olan, bugün kazanarak İstanbul'a dönmekti, bunu da başardık. Karşımızda 100 yılı aşkın, köklü bir tarihe sahip Ankaragücü vardı. Büyük sıkıntılar içinde olan rakibimizi de sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Ankaragücü maçının artık geride kaldığını söyleyen Kocaman, "Bundan sonra bütün gücümüzle Galatasaray maçını düşünmek en büyük amacımız" diye konuştu.

"Sözleşmenizin 3 yıl uzatılacağı açıklandı. Daha önce yönetimle bir görüşmeniz olmuş muydu?" şeklinde soru üzerine Kocaman, "Benim bu durumla ilgili iki gündemim var. Biri süreçle ilgili, hep şunu söyledim 'faydamın olmayacağını hissettiğimde, her zaman çekilebileceğim' şeklindeydi. İkincisi, 'ihtiyaç olduğunda her yerde, her zaman göreve hazır olduğum' şeklindeydi. Bu da bunun sonucu. Yönetim bu yönde irade gösterdi. Benim için de itiraz etmek, düşünmek değil de kabullenmek en doğru olanı" cevabını

verdi.

Sözleşmesi bitecek olan futbolculara yönelik soruya ise Kocaman, "Hiçbir oyuncuyla ilgili beyanım olmadı. Böyle bir düşüncem olursa, açık yüreklilikle söylerim. Hem Emre hem de bütün oyuncular için geçerli olan, sezon sonunda burada kalmak isteyen oyuncuyla kulübümüz anlaşmak için masaya oturacaktır. Oyuncularımızın da bunu anlayışla karşılayacağını umuyoruz" şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçeli oyuncu Özgür Çek, rakipleri Ankaragücü'nü güzel oyunları nedeniyle tebrik etti. Çek, "Bugün buraya kazanmak için gelmiştik. Geride kalan bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Kaleci Volkan Demirel ise, Ankaragücü'nün beklenenden daha iyi oynadığını vurgulayarak, "Dışarıdan bakıldığında kolay gibi gözüken bir maçtı ama Ankaragücü yakaladığı pozisyonlar var. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum. Lig'deki durumlarına nazaran çok iyi maç oynadılar. Yakaladıkları 3-4 tane pozisyon vardı, değerlendirselerdi belki çok zor duruma düşebilirdik. Maça tutuk başladık, gol bulmamızla beraber oyunu elimize aldık. İkinci yarıda 2. golü bulunca tamamen rahatladık ve istediğimiz oyunu oynamaya

başladık" şeklinde konuştu.

Demirel, Galatasaray derbisine ilişkin olarak, "Galatasaray maçları hem bizler için hem de onlar için bayram niteliğinde artık Türk futbolu için de bu böyle. 'Gelmiş geşmiş en büyük derbi' diye görebiliyoruz bizim ligimizde. Hem onlar için hem de bizim için önemli bir maç" değerlendirmesini yaptı.

Demirel, dün bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza etkinliğinde kimseye küfretmediğini, bu yönde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bazı gazetecilerde yalan yuva yapmış. Haber olacak diye haber yapmamak lazım. Benim futbolumu eleştirebilirsin iyi veya kötü ancak yalan haber yapmak yanlış diye düşünüyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Kutlu Fenerbahçe Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title