Haberler

Mirasını Hayranı Olduğu Film Yıldızına Bıraktı

Güncelleme:

Hindistan'da ocak ayında hayatını kaybeden kadının banka hesabında bulunan para ve değerli eşyalarını, hayranı olduğu Bollywood yıldızı Sanjay Dutt'a bıraktığı ortaya çıktı.

Hindistan'ın Mumbai şehrinde yaşayan Nishi Harishchandra Tripathi adlı kadın, banka hesabındaki parayı ve takılarını ölümünden kısa bir süre önce hayranı olduğu film yıldızı Sanjay Dutt'a bıraktı.

BANKA YETKİLİLERİ ÜNLÜ YILDIZA BİLDİRDİ

Bekar olan ve müteahhitlik yapan Tripathi, 15 Ocak'ta yakalandığı hastalık nedeniyle 62 yaşında hayatını kaybetti. Tripathi'nin ölümün ardından, hesabının bulunduğu banka yetkilileri, Bollywood yıldızı Dutt'a gönderdikleri yazı ile hayranının ölümünden kısa bir süre önce hesabındaki tüm parasını kendisine bıraktığını bildirdi.

PARAYI KABUL ETMEDİ

Tanımadığı hayranının davranışından dolayı "çok duygulandığını" dile getiren Dutt, ancak bu parayı kabul edemeyeceğini belirtti. Dutt'un avukatları kalan mirasın Tripathi'nin ailesine aktarılması için gerekli yasal işlemlere başlandığını ifade etti.

Tripathi'nin hesabında ne kadar para olduğu ise açıklanmadı. Bollywood'un önde gelen yıldızlarından 58 yaşındaki Dutt, 100'den fazla filmde rol aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mumbai Komik - İlginç Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Bim101:

Adama helal olsun! Bizde olsa kadının ailesinin oturduğu evi de alırlar

41
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Biz her insanın Kaderini kendi cabasına baglı kıldık isra: 13

32
6
yanıtYanıtla
trombosit:

hay senin beynine tüküreyim fakir fukaraya bıraksaydın ya fareye tapan gerizekalı

27
4
yanıtYanıtla
ATIF ATA:

Karakterli adammiş.Hakkı olmayan parayı red etmiş.Bu embesil kadına ne demeli senin çocuğun yokmu.Kardeşlerin yokmu.

22
3
yanıtYanıtla
AAA:

Bir ölünün arkasından böyle konuşmak müslümana yakışmaz, kendinden utan, kendi dünyanla ilgilen

yanıt8
yanıt7
GÖKHAN GÜNEŞ:

Ulan şu dünyada ne çok kuş beyinli insan var.

14
7
yanıtYanıtla
AAA:

Bir ölünün arkasından böyle konuşmak müslümana yakışmaz, kendinden utan, kendi dünyanla ilgilen

yanıt10
yanıt6
Sakin ol:

Yahu yine mi adana

9
10
yanıtYanıtla
ADANALI TAYFUR:

HAYDAR yorumuna olumlu puan verdim.Fakat çalışmadan üretilmeden hazır yemek olmaz.Sen çalışma , üretme otur bekle rızık gelecek diye bu yalniş.Allahü Teâlâ, çalışıp alın teriyle kazananları sever...!

16
2
yanıtYanıtla
Ergül:

Anlamadığım Hindistandan Adanaya nasıl geldiniz . Ne içiyorsunuz siz ?

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title