Haberler

Tokyo'da gümüş madalya kazanan paralimpik okçu Bülent Korkmaz, memleketi Biga'da coşkuyla karşılandı

Güncelleme:

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli okçu Bülent Korkmaz, memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesinde coşkuyla karşılandı.

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli okçu Bülent Korkmaz, memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının tahsis ettiği otobüsle kortej eşliğinde Biga'ya gelen Bülent Korkmaz, eşi Fatma Korkmaz ile hasret giderdi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ın çiçek takdim ederek kutladığı Korkmaz'ı vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla alkışladı.

Bülent Korkmaz, yaptığı konuşmada, çok çalışarak bugünlere geldiğini söyledi.

Başta Bakanlık olmak üzere ilgili tüm kurumların kendilerine destek verdiğini belirten milli sporcu, "Bu kadar özverili çalışmanın da neticesini aldık diye düşünüyorum. Bir puanla altını kaçırdık ama inşallah 3 sene sonra düzenlenecek olan olimpiyatta madalyanın rengini altın yaparız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da Bülent Korkmaz'ın başarısından dolayı gururlandıklarını ifade etti.

Erdoğan, Bülent Korkmaz'a başarısından dolayı teşekkür ederek, "Rabbim yolunuzu açık etsin, başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca Biga'da çocuklarımızın ve gençlerimizin branşlarına göre sportif faaliyetlerde bulunmaları için modern tesisleri hazırlamak gibi bir görevimiz var. İlçemizdeki spor alanlarının onarımı ve yeni spor merkezlerinin kazandırılması için de yoğun bir mesai harcıyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bülent Korkmaz'a plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Kaynak: AA / Spor

Bülent Korkmaz Hisarcık Tokyo Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title