Haberler

Milli güreşçi Emine Çakmak'tan altın madalya

Güncelleme:

Azerbaycan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 15. Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali (EYOF 2019) 2. gününde milli güreşçi Emine Çakmak, altın madalya kazandı.

Azerbaycan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 15. Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali (EYOF 2019) 2. gününde milli güreşçi Emine Çakmak, altın madalya kazandı.

Bakü'de düzenlenen EYOF 2019'un 2. gününde erkekler arasında serbest ve grekoromen stilde 48, 60 kilo, kadınlar 46, 49 ve 61 kiloda güreş müsabakaları gerçekleştirildi.

İlk altın madalya Emine Çakmak'tan

Emine Çakmak kadınlar 48 kilo müsabakalarında Rus ve Belaruslu rakiplerini yenerek finale yükseldi. Finalde Romanyalı rakibini Ana-Maria Pirvu'nu da yenen Çakmak, altın madalya aldı.

Azerbaycan'a şampiyon olmak için geldiğini vurgulayan Emine Çakmak, "49 kilogramda şampiyon oldum, bayrağımı taşıdım. Çok güzel bir duygu. Gelecekteki hedeflerim Avrupa, Dünya, Olimpiyat şampiyonluğu ve hepsine adım-adım ilerlemek istiyorum" dedi.

Kadınlar 61 kiloda mücadele eden milli güreşçi Elmas Çelik, Litvanyalı rakibini yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Azerbaycanlı Marziya Sadıgova'ya yenilen Çelik bronz madalya için Rus Alina Kasabıeva ile karşılaştı. Rakibini yenilen Elmas Çelik, bronz madalya alma şansını kaybetti.

Milli güreşçilerimizden kadınlarda Elif Işkın (46 kilo), Elmas Çelik (61 kilo), erkekler serbest stilde Şükrü Körpe (48 kilo), Furkan Doğan (60 kilo), erkekler grekoromen stilde Emin Çakır (48 kilo) ve Onur Yurtada (60 kilo) rakiplerine yenilerek madalya alama şansını kaçırdı.

EYOF 2019'un ilk madalyasını dün grekoromen 45 kiloda Umut Bulut gümüş madalya ile almıştı. Milli güreşçilerimiz 2 günlük müsabakalar sonucunda 1 altın, 1 gümüş olmak üzere toplan 2 madalya kazandı. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emine Çakmak Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title