Haberler

Milli futbolcu Umut Meraş'ın annesi, fotoğrafları nedeniyle kendisine şantaj yapan iki şüpheliden şikayetçi oldu

Güncelleme:

İki şüpheli, milli futbolcu Umut Meraş'ın annesi A. Meraş'a sosyal medya üzerinden ulaşarak şantaj yaptı. Mağdur anne savcılığa başvurarak "Fotoğraflarım aileme gönderildi. Şimdi de onları oğluma göndermekle tehdit ediyorlar" diyerek bu kişilerden şikayetçi oldu.

Türkiye A Milli Takımı'nda top koşturan Umut Meraş'ın annesi geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurdu. Anne A. Meraş, iki kişinin Instagram üzerinden kendisini tehdit ederek şantajda bulunduğunu ileri sürdü.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; savcılığa ifade veren mağdur kadın, Mevlüt K. ve Savaş K.'nın sosyal medyadan kendisine ulaştığını ve kişisel fotoğraflarını internette yayacaklarını söyleyerek şantajda bulunduklarını anlattı.

ALDIRIŞ ETMEYİNCE FOTOĞRAFLARI YAKINLARINA GÖNDERDİLER

Şantaja boyun eğmeyen kadına bir süre sonra Whatsapp uygulaması üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderilmeye başlandı. Genç kadın tehditlere aldırış etmeyince iki şantajcı, bu kez A. Meraş'ın fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yakınlarına göndermeye başladı.

İki şüpheli daha sonra genç kadına tekrar ulaşarak eğer söylediklerini yapmazsa bu kez ellerindeki fotoğrafları oğluna göndereceğini söyledi. Bunun üzerine A. Meraş, savcılığa başvurarak kendisine şantaj yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Kadının şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mevlüt K. ve Savaş K. hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (25)

Babanın oğlu Kemal:

Özel fotolarının adamların elinde ne işi var

25
6
yanıtYanıtla
başsavcı:

yarası olan gocunur...sen nasıl bir anasın ki kimsenin görmesini istemediğin resimler çekiyorsun....demek ki sorun sende..

8
16
yanıtYanıtla
başhakim:

sen parası çalınandan yanamısın hırsızdan yanamı onu söyle?hiç kimsenin özeli başkalarının santaj malzemesi olamaz kadın bir hata yapmış olabilir zaten kesin pişmanlık içerisindedir de para için santaj yapan namussuz şerefsiz ciğeri beş para etmezleri haklıymışlar gibi yorum yapmışsın aferin aferin, ,

yanıt9
yanıt2
Aga:

Senden olsa olsa kapkacci olur. Eger kapip kacarsan bi beyin kapkacta beynin yerine gelsin. Iyi be herkes herkesi tehdit etsin

yanıt0
yanıt0
adil:

Nasıl bir fotoğraf ki oğlunun görmesi sakıncalı ? Bu fotoğrafları çekmenin amacı nedir ? Normal bir insan böyle fotoğrafları çeker mi ? Sakıncalı fotoğraflar çekip nasıl mağdur olunur ?

20
4
yanıtYanıtla
Sen misin Adil?:

Mağdur tabii ki olunur hukuk ve adaletten haberin yok anlaşılan. Sana gönderilen fotoğrafı başkasına gösteremezsin. Tabii ki yanlış tabii ki günah ama insanların günahını ortaya dökmekle tehdit ederek para koparmaya çalışmak daha büyük suç ve günah.

yanıt3
yanıt1
evet ben adil:

Yeterince net ama gene de anlamamışsın telefonunla ahlak suçu teşkil eden fotoğraflarını çekersen mağdurluktan söz edemezsin. Kendi elinle kendini tehlikeye atarsan bu en başta kendi suçundur her türlü iğrençliği yap sonra ben mağdurum de yok öyle hikaye.

yanıt0
yanıt0
CAN DEP:

Anlamadim bunlar nasil fotograflar, sanataj malzemesi olarak kulandiklarina göre acik secik resimler olmalidir, Pekiyi bütün bunlari nasil nerde ele gecirmisler bunlar..?

17
5
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

NASIL FOTOĞRAFLARMIŞ Kİ ONLAR??????

19
3
yanıtYanıtla
cevo:

o resimleri cekerjen aklin nerdeydi

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title