Haberler

Milletvekillerinin Telefon Faturasının İki Maaşa Kadar Olanını TBMM Karşılayacak

Milletvekillerinin Kendi Adlarına Olan Bir Cep Telefonunun Faturası, Yeni Dönemde Meclis Bütçesinden Karşılanacak. Ancak, Odalardaki Sabit Telefon ve Cep Telefonlarında Karşılanacak Yıllık Tutar, Daha Önceki Uygulamada Olduğu Gibi Milletvekilinin 2 Aylık Maaşını Geçmeyecek Şekilde Sınırlandırılacak. Meclis'e 6 Yeni Makam Aracı, Başkan Köksal Toptan'a İse Zırhlı Makam Aracı Alınacak.

-Milletvekillerinin kendi adlarına olan bir cep telefonunun faturası, yeni dönemde Meclis bütçesinden karşılanacak. Ancak, odalardaki sabit telefon ve cep telefonlarında karşılanacak yıllık tutar, daha önceki uygulamada olduğu gibi milletvekilinin 2 aylık maaşını geçmeyecek şekilde sınırlandırılacak. Meclis'e 6 yeni makam aracı, Başkan Köksal Toptan'a ise zırhlı makam aracı alınacak.

ANKARA (ANKA) – Milletvekillerinin kendi adlarına olan bir cep telefonunun faturası, Meclis bütçesinden karşılanacak. Ancak, odalardaki sabit telefon ve cep telefonları faturalarında karşılanacak yıllık tutar, milletvekilinin 2 aylık maaşını geçmeyecek şekilde sınırlandırılacak.

Meclis'e 6 yeni makam, Başkan Köksal Toptan'a ise zırhlı makam aracı alınacak. Bu arada, yapılacak yeni binada kütüphane bölümü kaldırıldı ve milletvekillerine oda yapılması kararlaştırıldı.

-MİLLETVEKİLLERİ KENDİ CEPLERİNDEN ARAYACAK-

Başkanlık Divanı toplantısında, CHP İdare Amiri Ahmet Küçük'ün, milletvekillerinin telefon görüşmelerinde konferans sisteminden vazgeçilmesi yönündeki önerisi benimsendi. Buna göre, Milletvekillerinin kendi adlarına olan bir cep telefonunun faturası, Meclis bütçesinden karşılanacak. Ancak, odalardaki sabit telefon ve cep telefonlarında karşılanacak yıllık tutar, milletvekilinin 2 aylık maaşını geçmeyecek şekilde sınırlandırılacak.

-TOPTAN'A ARAÇ-

TBMM Başkanlık Divanı Köksal Toptan başkanlığında toplandı. Toplantıda 2008 yılı bütçesinden Meclis'e 6 yeni makam aracının alınması kararlaştırıldı. 6 yeni makam aracından bir tanesi Toptan'a ait olacak.

-KÜTÜPHANE YERİNE ODA-

Ayrıca planlanan ve yeni yapılacak bina için düşünülen Kütüphane yerine milletvekili odaları yapılması kararlaştırıldı. Buna göre, yeni projeden kütüphane çıkarılarak daha önce 260 oda olarak planlanan milletvekili oda sayısı 520'ye çıkarıldı. Başkanlık Divanı toplantısında Meclisin 2008 yılı bütçesi, 419 milyon YTL olarak belirlendi.

-"POLİSLER KİBAR OLSUN"

Başkanlık Divanı toplantısında ayrıca milletvekillerinin şikayet ve talepleri de ele alındı. Özellikle bu dönem milletvekilleri Meclis'e ziyaretçi sokamama sıkıntısı yaşadıklarını Meclis Başkanlığına ilettiler.

Bu konuda Meclis Başkanlığı'ndan polislerin daha dikkatli ve kibar olmaları konusunda uyarılmaları istendi.

-KREŞLERE "KIŞ" ZAM YAPILMADI-

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title