Haberler

Mesut Özil, Arsenal'in maskotunun işten kovulmaması için maaşını ödemeyi önerdi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, işine son verilen 27 yıllık takım maskotunun maaşını ödemeyi teklif etti.

32 yaşındaki futbolcu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, takımın maskotu Gunnersaurus'u canlandıran Jerry Quy'un işten çıkarılmasına oldukça üzüldüğünü belirtti.

Quy'ın kulübün ayrılmaz bir parçası olduğunu kaydeden Mesut, "Arsenal'de olduğum sürece büyük yeşil adamımızın tüm maaşını ödemeyi teklif ediyorum ki Jerry çok sevdiği işine devam edebilsin" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil, Arsenal'in maskotunun işten kovulmaması için maaşını ödemeyi önerdi

EKONOMİK NEDENLERDEN DOLAYI İŞİNE SON VERİLDİ

Arsenal'in ekonomik sıkıntıları gerekçe göstererek maskotunu işten çıkarması taraftarın tepkisine neden olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Twitter Haberler

500

Yorumlar (12)

cimbomlu:

la bunun parasini ödeyecegine git AFRIKADA cesme kur da fakirlerin duasini al bu gavurdan sana fayda gelmez özilim.

5
17
yanıtYanıtla
g.saraylı:

cim bom diagneye verdiği transfer parasıyla 100 tane çeşme yapsaydı ya

yanıt3
yanıt0
Ali:

Olsun o da onun mesai arkadaşı. . Ve bir ihtiyaç sahibi sonuçta. Ehl-i kitaba da iyilik yapılır. İyilik yapılırken insan ayırt edilmez. İylik yap denize at balk bilmezse Halık (Yaratan) bilir. Zaten Mesut Afrikaya'' da memleketine de bütün ihtiyaç sahiplerine de yardım ediyor kendisi de eşi de maAşallah çok merhametli iyi bir insan Allah her işini rast getirsin. (İyiliklerini yazmadım sen internette bulabilirsin

yanıt1
yanıt1
AFYONLU:

ZEKATINI FİTRENİ VERİYORMUSUN MESUT VERİYORMUSUN?

3
13
yanıtYanıtla
):

ONU BOŞVER SEN VERİYORMUSUN KLASİK DİN SİMSARI MÜSLAMNLARDAN AFYONLU

yanıt2
yanıt4
FB:

Sanada versin

yanıt0
yanıt0
Deli Oğlan...:

MESUT KARDEŞİM. . . YEMEN DE, ARAKAN DA, FİLİSTİN DE, AFGANİSTAN DA, DOĞU TÜRKİSTAN DA, SURİYE DE, AFRİKA DA;KISACASI TÜRK-İSLAM DÜNYASINDA YÜZBİNLERCE MÜSLÜMAN DEĞİŞİK NEDENLERLE (EN ÖNEMLİSİ, FAKİRLİK-AÇLIK VE TACİZ-ÇİN DE) EZİYET ÇEKERKEN -ZULÜM GÖRÜRKEN BUNLARA DİREK VEYA DOLAYLI YOLDAN SEBEP OLMUŞ GAVURLARIN MASKOTUNA YAPACAĞIN YARDIMI KURUŞ KURUŞ DA OLSA TÜRK -İSLAM DÜNYASINDAKİ MUHTAÇLARA YAPSAN, ALLAH RIZASI İÇİN!BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNU DA ADIM GİBİ BİLİYORUM. . . SELAMLAR. . . . . .

8
5
yanıtYanıtla
FB:

1. Yardım yapıyor 2. Adam o takımda para kazanıyor bırakda maskota da yardım etsin. Sonuçta ordan ekmek yiyor ve o sayede yardımlar yapabiliyor.

yanıt1
yanıt0
Mehmet:

hakkaten bu da acımaszı kapitalizmin tam bir örneği olmuş. Bir yanda milyon eurolar dağıt emekçi bir çalışanını işten çıkar. Umarım oldukça tasarruf etmişllerdir ! Mesut Kardeşimi de etbrik ederim. Gurur duydum .

8
1
yanıtYanıtla
canıtın:

yapılan tasarruf, bir futbolcunun maç başı ücretinin 10 da 1 kadardır ancak. arsenal de değişik bir takım

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title