Haberler

Mesut Özil, Arsenal ile Sözleşme Yeniledi

Güncelleme:

Arsenal, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil ile 2021 yılına kadar geçerli yeni sözleşme imzaladı. Mesut, haftalık 350 bin sterlinle Arsenal'in en fazla kazanan futbolcusu oldu.

Arsenal'de takımdaki geleceği konusunda uzun süren tartışmalar yapılan Mesut Özil, 2021'e kadar geçerli yeni sözleşmeye imza attı.

HAFTALIK 350 BİN STERLİN KAZANACAK

BBC'nin haberine göre, 29 yaşındaki oyuncu, 3,5 yıllık yeni kontratıyla kulüp tarihinin de en çok para kazanan oyuncusu oldu. Mesut'un, haftalık 350 bin sterlin kazanacağı kaydedildi.

Bu sezon 21 kez Arsenal forması giyen Mesut Özil, 4 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Arsenal Mesut Özil'i, 2013 yılında 45 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Inek Şaban:

Mesutla bu kadar neden övünüyorsunuz? Adamin isminden başka hiç bir tarafi Türk tütmüyor. Alman milli takimini tercih eden Birisi Abartmayalim .

5
7
yanıtYanıtla
Adınızı:

:) övünürüz milli takıma çağrılmadı o sebeple Almanya yı tercih etti bu utancı bize yaşatan o dönemin teknik direktörü sağolsun , ki bu türk olmadığı anlamına gelmiyor adamın , bazıları gibi iki golde şımarmadıüst seviye futbol oynayıp kalitesini kişiligini stabil tutabildi ne mutlu bize. .

yanıt4
yanıt1
Battalgazi:

Bu işin birde sonsuz olan ahiretide var.bu dünya sadece geçiş yeri o yüzden iyi ameller işlemeye bakın.

2
3
yanıtYanıtla
sooner:

ya ahiret yoksa. Hayaller çöp o zaman :D

yanıt0
yanıt0
mehmet:

Eeee ne olmuş ki biz de haftalık 350tl alıyoruz.

3
0
yanıtYanıtla
HÜSAMETTİN NETTİN:

SAATE 10 BIN TL KAZANIYOR .

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

1 yıla 100 trilyon iyimiş.

2
0
yanıtYanıtla
HasretBitsin:

Bırak şunları gel fenere artık.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title