Haberler

Messi, İsrail Maçının Oynanmasına Engel Oldu: Filistinliler Zulüm Görürken Nasıl Oynayacağız

Güncelleme:

Arjantin, İsrail'le yapılacak özel maçı iptal etmişti. Arjantin'in yıldızı Messi "Filistin'de zulüm var, biz nasıl futbol oynayacağız." dedi. Ünlü şarkıcı Shakira da aynı sebeple İsrail konserini iptal etmişti.

Arjantin ve İsrail milli futbol takımları arasında Kudüs'te oynanması planlanan hazırlık maçı iptal edildi. Arjantin basınındaki haberlere göre Arjantin Futbol Federasyonu, 9 Haziran'da yapılması planlanan ve günlerdir özellikle Filistinlilerin yoğun tepki gösterdiği hazırlık maçını iptal ettiklerini İsrailli mevkidaşlarına bildirdi. Filistin Futbol Federasyonu Başkanı, daha önce Messi'ye maça çıkmaması çağrısında bulunmuştu

MESSI: ORADA ZULÜM VARKEN NASIL FUTBOL OYNAYACAĞIZ?

Arjantin'in golcü futbolcusu Higuain, maçın iptali üzerine sorulan "Size bu kararı verdiren şey neydi?" sorusuna "Aslında hepimiz bir fikir ayrılığı içindeydik. Ancak en sonunda Messi'nin 'Filistinliler o kadar zulüm görürken, biz nasıl rahatça futbol oynayacağız?' demesiyle karar verildi." ifadelerini kullandı.

(Foto Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arjantin Futbol İsrail Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (53)

Mülayim:

Araplar bunlar kadar messi sakira ronalda kadar olamiyorlar Allah müslümanligi bunlara nasip etsin

88
0
yanıtYanıtla
Enes izgi:

Adamsın messi adam

38
1
yanıtYanıtla
Barış kaya:

Adam dünyanın en iyiysi parayla pula ihtiyacı yok Ronaldo ancak reklam yapıyor messiye yetişmek için ama gerçekler acıdır messi ve diğerleri adamsın uzayli Filistin seninle

15
17
yanıtYanıtla
Sw:

bunun için reklam mı yapıyor adam zaten ünlü boş muhabbet yapma

yanıt0
yanıt0
ahmet:

Araplarla dost olmayın. Onlar birbirinin dostudur

10
16
yanıtYanıtla
ahmet:

Gerçi onlar birbirinin dostu bile değil ne oldukları bile belirsiz

yanıt0
yanıt0
Yorumcu:

La messi degilmiydi israile sürekli bagis yapan simdi filistin diyor. Ronaldo filistine her sene yardim ediyo.

16
9
yanıtYanıtla
doğrucu:

Messi de ronaldo da katolik hristiyan.

yanıt10
yanıt2
tarık:

yalan haber. . protestolar yüzünden iptal oşdu messi den dolayı değil. . adamın ağlama duvarında kippalı fotosu var. . o fotoyu çektirirken de zulüm vardı ama gidip çekti. .

18
6
yanıtYanıtla
kenan:

arabısdanın kuveytın bahreynın mısırın bae rın ürdünün kırallarından onlar gibi müslümandansa senın gıbi gavur iyidir

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title