Haberler

Lionel Messi, Eibar Maçında La Liga'daki 400. Golünü Attı

Güncelleme:

İspanya Liginde Barcelona forması giyen Lionel Messi, Eibar'la oynadıkları maçta attığı golle La Liga'daki 400. golünü kaydetti.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin ( La Liga ) 19. haftasında Barcelona, sahasında oynadığı maçta Eibar'ı 3-0 yendi.

La Liga'da lider olan Barcelona, alt sıralardaki Eibar'ı yıldız futbolcuları Luis Suarez (2) ve Lionel Messi'nin golleriyle geçti. Maçın yıldızı olan Uruguaylı futbolcu Luis Suarez iki gol (Dk. 19 ve Dk. 59) ve bir asist ile oynadı. Katalan ekibinin takım kaptanı Messi ise 53. dakikada attığı golle, Barcelona formasıyla La Liga'daki 400. golünü kaydetti.

2004-2005 sezonundan bu yana bordo-mavili formayı giyen 31 yaşındaki Messi, La Liga'da toplam 435 maçta 400 gole ulaştı. Arjantinli futbolcu, La Liga tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olarak ilk sırada bulunurken, onu şu anda İtalya'da Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo (292 maçta 311 gol) takip ediyor.

MESSI ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ 800. MAÇINA ÇIKACAK

Barcelona formasıyla sahaya çıktığı tüm resmi maçlarda toplam 575 gol ve 224 asist ile oynayan Messi, bir sonraki karşılaşmada Katalan ekibiyle 800. maçına çıkacak. La Liga'da 17 gol ile gol krallığı yarışında ilk sırada bulunan Messi, Avrupa'nın önemli liglerinde de (İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa) en fazla gol atan futbolcu olarak öne çıkıyor.

Öte yandan Barcelona aldığı galibiyetle puanını 43'e çıkararak, en yakın rakibi Atletico Madrid'in 5 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Kaynak: AA / Spor

Lionel Messi Barcelona La Liga Eibar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

jedi:

Messi efendi, 17 golle Avrupa''nın önemli liglerinde de (İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa) en fazla gol atan futbolcu olarak öne çıkıyormuş!. . Kasımpaşa''lı M. Diagne''nin 20 golü var, onu niye yazmıyorsun arkadaş!

8
7
yanıtYanıtla
Kartal:

Kardeş avrupanın önde gelen ligleri diyor. Biz sonlardayız farkındaysan.

yanıt0
yanıt0
Kartal:

İstatistiklerde ronaldo önde. Oran olarak bakıldığında maç başına 1 in üzerinde ortalaması var. Aynı sayıda maça çıksaydı 500 ü bulurdu roni.

2
1
yanıtYanıtla
YADİGAR:

Lionel Messi ; suriyedeki çocuklara okul yaptı, milyarlarca para yardımda bulundu, googledan araştırabilirsiniz. Messi vakfı her yıl yoksul ailelere yardım yapıyor araştırabilirsiniz. Adam reklamı sevmiyor king !

1
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Messi haftaya 800.maçına çıkacakmış. Yani 799 maç olmuş şuana dek. Attığı gol ve yaptığı asistler toplamı 799 ediyor. Bu da mı tesadüf be kardeşim..

0
1
yanıtYanıtla
BARCALI:

Bu takımı izlemek büyük keyif dün akşam da yine resital yaptılar, insanın param olsa da her ay Camp Nou''ya gitsem diyesi geliyor :)

0
1
yanıtYanıtla
Serap:

Kolaysa Arjantin milli takımındada Kral olsun. Barcelonada ben oynasam bende 3-5 gol atardım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title