Haberler

Mersin'de "Sporun Mutfağındakiler Paneli"

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, herkesin bu ülke için bir şeyler yapmaya çalıştığını belirterek, "Biz de üzerimize ay yıldızlı formayı giydiğimizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Hala konuşuluyorsak demek ki iyi şeyler yapmışız." dedi.

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, herkesin bu ülke için bir şeyler yapmaya çalıştığını belirterek, "Biz de üzerimize ay yıldızlı formayı giydiğimizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Hala konuşuluyorsak demek ki iyi şeyler yapmışız." dedi.

Kahveci, beraberindeki eski milli futbolcu Tuncay Şanlı ve atlet Mikdat Sevler ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Silifke ilçesinde yenilenen Taşucu Stadı'nda düzenlenen Sporun Mutfağındakiler Paneli'ne katıldı.

Kahveci, panelde yaptığı konuşmada, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti'ne attığı golü unutamadığını belirterek, o anı hatırladıkça mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Milli formayı giymenin, göğsünde Türk bayrağı taşımanın kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Kahveci, "Bu ülke için herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Biz de üzerimize ay yıldızlı formayı giydiğimizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Hala konuşuluyorsak demek ki iyi şeyler yapmışız. Gurur verici." diye konuştu.

Kahveci, gençlerin sorularını da yanıtlayarak, bu yıl çekişmeli bir Süper Lig yaşandığını, dört takımın da şampiyon olma şansının olduğunu söyledi.

Başarı için çok çalışılması gerektiğinin altını çizen Nihat Kahveci, "İyi bir sporcu olabilmek için iyi insan olmak gerekir. Mütevazı, saygılı olunmalı ve başarıyı da hazmetmek gerekir. Çünkü insanı bitiren en kötü şey egodur." ifadelerini kullandı.

Tuncay Şanlı da gençlere iyi birey ve sporcu olma konusunda tavsiyelerde bulunarak, en büyük hayalinin, bir gün yıllarca formasını giydiği Fenerbahçe'de teknik direktör olarak görev yapmak olduğunu ifade etti.

Atlet Mikdat Sevler de başarılı olmak için neler yaptığını anlattı.

Konuşmaların ardından yenilenen stadın açılışı yapıldı ve Nihat Kahveci ile Tuncay Şanlı düzenlenen şöhretler maçında forma giydi.

Kaynak: AA / Spor

Nihat Kahveci Tuncay Şanlı Silifke Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title