Haberler

Mehmet Demirkol, Seri ve Nzonzi'nin Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı

Güncelleme:

Mehmet Demirkol, hafta içi her akşam yayınlanan beIN Manşet programında gündemdeki konuları değerlendirdi. Mehmet Demirkol, Galatasaray'da yolların ayrılacağı iki ismi açıkladı.

Spor yazarı Mehmet Demirkol, beIN SPORTS'ta yayınlanan beIN Manşet programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları...

Fatih Terim'in Göztepe maçı sonrası açıklamalarını dinledim, ceza gerektirecek bir şey göremedim. Fatih Hoca'nın arayıp da bulamadığı bir şey oldu. Takımı bir araya getirmek için ateşlemek için fırsat çıktı. Bu arada ceza çıkarsa ayıp olur. Ayrıca hocanın, Göztepe maçı hakem eleştirilerine katılmıyorum.

"TFF BİR İŞ YAPIYORSA FEDERASYON BİNASINDA YAPAR"

Fenerbahçe ile TFF ve MHK arasındaki görüşme, gizli saklı yapılan bir görüşme değil. Zorlu'ya girdiğinde futbol camiasından birçok kişiyi görürsün. Ancak burada sorun çıkacağı belli. TFF bir iş yapıyorsa, federasyon binasında yapar. Buluşulan yere 5,6 km uzakta, açık trafikte 7 dakikada gidebileceğin TFF binası var. Federasyon ile ilgili bir şey konuşulacaksa, federasyon binasında konuşulur. Bu neden konuşuluyor, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in işi futbol değil. TFF, muhtemelen işleri arasında 5. sıradadır. Problem bu, TFF'yi yönetmek başlı başına bir. O yüzden diyorum ki ligi, Kulüpler Birliği yönetsin. Bütün ülkeyi ilgilendiren bir iş, senin için 5. sıradaysa, o zaman Zorlu'da buluşursun, TFF binasına gitmek aklına gelmez ve sorun çıkar. Türkiye'de bu görüşmelerde sorun çıkar, burası böyle bir yer. Bunu tahmin etmek bu kadar zor olmamalı.

"KOLAY BİR İŞ DEĞİL"

Steven Nzonzi artık kendisi gitmek istiyor. Kiralık anlaşması bozulabilir duruyor. Geri kalanların nasıl olacağını ben de bilmiyorum. Michael Seri'nin ayrılacağı konuşuluyormuş, oyuncu istiyorsa olabilir. Kolay bir şey değil, adamın kontratı var, hiçbir yerde alamayacağı maaşı vermişsin zaten, bunu bozmak kolay değil. Fatih Hoca bu yüzden 'Yapabilirsek, bakacağız' gibi şeyler söylüyor

"GALATASARAY'IN MERKEZİ OTURTMASI LAZIM"

Mario Lemina'nın sağlıklı olarak takıma dönmesi gerekiyor. Sağlıklı olduğunda %50'sini veriyor, daha fazlasını yapmaya çalıştığında sakatlanıyor. Galatasaray merkezi oturtmalı, merkezi oturtamazsan, kenarlara kimi alırsan al.

"LINNES GELİNCE KANAT SORUNU ORTADAN KALKMAYACAK"

Galatasaray'da fizik problemi var. Ayrıca merkez de oturmuyor. Fenerbahçe, Luiz Gustavo ve Ozan Tufan ile merkezi oturttu, bak Mauricio Isla bile nasıl oynuyor. Galatasaray'da kenar transferlerine bu yüzden şaşırıyorum. Martin Linnes gelince kanat sorunu da ortadan kalkmayacak. Yuto Nagatomo'yu güvenilir bir merkez orta saha ile görmek lazım.

"MERKEZDE GÜVENİLİR ADAMLAR VAR"

Galatasaray'ın şampiyon olduğu bütün sezonlara bakın. Hem orta sahanın merkezinde, hem de savunmanın merkezinde güvenilir adamlar vardır. Hamza Hamzaoğlu ile olmaz dendi ama merkez sağlamdı ve şampiyon oldu.

"OYUN SORUNU VAR"

Hoca 'Sınanıyoruz' diyor ama neredeyse iş iyi saate olsunlara bağlanacak. Oyunda problem var. Pozisyona giriyorsun ama pozisyona veriyorsun. Bu takımın konsantrasyon problemi yok, oyun sorunu var. Takımın oynama niyeti var ama olmuyor. Bu takımın taktik ve fizik sorunu var. Dişini geçirdiği rakibe iyi oynuyor, oyuncuların konsantrasyon sorunu yok, yapamıyorlar. Takımı ateşlemek değil, bir plan ve fizik güç.

"KAFADA BİTİRMİŞ"

Nzonzi ve Seri'den daha iyisini arada bulmak kolay değil. Nzonzi kafada işi bitirmiş. Seri mesela anlaşılabilir gibi değil. Kimse kusura bakmasın, PSG maçında bıraktı ve çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Galatasaray beIN Haberler

500

Yorumlar (9)

RACO:

millet fakirlikten kırılıyo para yok pul yok siz orda top peşindesiniz bi gidin la

9
5
yanıtYanıtla
TESPIT:

Ya ne fakirliği , daha KANAL ISTANBUL PROJESI kesecektik.

yanıt2
yanıt1
Sözde yorumcular istemiyoruz futbolda:

SANKİ ÇOK BİLİNMEYEN BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ FB Lİ MEHMET DEMİRKOL. SERİ,NZONZİ,ANDONE,EMRE MOR,BELHANDA,NAGATOMO,MARİANO,MARCAO NUN GÖNDERİLMEK İSTEDİĞİNİ ÇOĞU KİŞİ BİLİYOR ZATEN

7
5
yanıtYanıtla
filmolog:

mehmet demirkol ve reha kapsal bu ülkeye gelmiş en seviyeli ve bilgili yorumculardır. diğerleri genellikle soytarılık peşinde

9
1
yanıtYanıtla
YİĞİDO:

EMİN OL EBRU KÖKSALDI F. BAHÇELİ OLMASAYDI HEPSİNE DERS VERİRDİ. FB Lİ OLDUĞU İÇİN LİSELİ MEDYA İŞ VERDİRTMİYOR. ALİ ECEYİDE UNUTMAMAK LAZIM O DA CANDIR.

yanıt0
yanıt0
Adınızı YazınUJK:

seri babel emre tüm hızlı atakaları kesiyor ISRARLA BABELİ NİYE OYNATIYORLAR ANMIŞ DELİĞİM FATİH HOCA NE DEN ISRAR EDİYOR ÇÖP ADAM

6
2
yanıtYanıtla
MEHMET DEMİRKOL ÇOK İYİ:

adam işini hakkıyla yapan nadir yorumculardan. . yıllarca söylediklerini takip edin ve ne kadar haklı konuştuğunu görün

5
1
yanıtYanıtla
ziya:

orta saha önemli ama babelin yavaşlığı da ortada feghouli formda değil galatasary şampiyon olduğu senelerde kanatlarından hep verim almıitır ve alacaktırda ama bu babelle olmaz onyekuru gecen sene 16 gol atmış bir topçudur bu ülkede hızlı oyuncu olman yetiyor zaten illaki onyekuru olsun demiyorum ama onun gibi hızlı bir oyuncu da şart ayrıca mehmet demirkola da katılıyorum ortasaha konusunda .

3
0
yanıtYanıtla
gs:

demirkol çok iyi yorumcu ama kapsal çok konuşuyor genelliklede aynı şeyleri söylüyor o gitmezse takım oyununu izlemeyi bırakacağım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title