Haberler

Üst üste 3. sezonda çalıştırdığı takımı Süper Lig'e çıkaran Mehmet Altıparmak, kırılması güç bir rekora imza attı

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Adanaspor deplasmanında 3 puana uzanarak ligin bitimine 1 hafta kala Süper Lig'e yükselen Hatayspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak da inanılmaz bir rekor kırdı.

Hatayspor, TFF 1. Lig'in 33. haftasında Adanaspor'u 2-1 mağlup etti ve ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Süper Lig'e yükselen Hatay temsilcisinin teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise kırılması zor olan bir rekora imza attı. 51 yaşındaki teknik adam, üst üste 3 sezonda çalıştırdığı takımları Süper Lig'e çıkardı.

GAZİANTEP VE ERZURUM'DA DA BAŞARMIŞTI

Altıparmak; 2017/18 sezonunda BB Erzurumspor'u, geçtiğimiz sezon ise Gaziantep FK'yi Süper Lig'e yükseltmişti.

PLAY-OFF'TA ELEDİKLERİNİ BİR SONRAKİ SENE SÜPER LİG'E ÇIKARDI

2017/18 sezonunda BB Erzurumspor'u play-off ile Süper Lig'e yükselten Altıparmak, bir sonraki sezon da Gaziantep FK ile play-off şampiyonluğu yaşadı. Altıparmak, bu kez bitime 1 hafta kala şampiyonluk sevinci yaşadı ve play-off'u beklemeden Süper Lig'e yükseldi.

Mehmet Altıparmak'ın bir diğer dikkat çeken istatistiği ise play-off finalinde mağlup ettiği takımları bir sonraki sezon Süper Lig'e taşıması oldu.

2017/18 sezonunda BB Erzurumspor'un başında play-off finalinde penaltılar sonucu Gaziantep FK'yı eleyen Mehmet Altıparmak, bir sonraki sezonda da Gaziantep FK'nın teknik direktörü olarak play-off finalinde Hatayspor'u penaltı atışları sonucu geçmişti. Altıparmak, böylelikle üst üste 2 sezonda elediği takımları Süper Lig'e taşımayı başardı.

"HATAY HALKINA ARMAĞAN OLSUN"

Şampiyonluk sonrasında duygularını dile getiren teknik direktör şampiyonluğu Hatay halkına armağan etti.

Altıparmak, "Öncelikle şampiyon olmak çok güzel bir şey. Yaptığımız işin en üst seviyesi. Bir şehrin 53 yıllık özlemini bitirdik. Allah'a şükür bugün bunu gerçekleştirdik. Bu şampiyonluk bütün Hatay halkına armağan olsun. Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Hak ettikleri şampiyonluğu elde ettiler. Bizimle olan yönetimimize, taraftarımıza, tesisteki çalışan herkese teşekkür ediyorum. Biz çok zorlandık, emek harcadık ama mutlu sona ulaştık. Şampiyonluğun kutlamalarını yapacağız. Burada emeği olan İlhan ve Bayram hocamıza da teşekkür ediyoruz. Benim kişisel olarak üçüncü şampiyonluğum bu. Hak ettiğimiz şampiyonluğu kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Altıparmak Adanaspor Hatayspor Haberler

500

Yorumlar (10)

adil:

ve böyle adamlara süper ligde iş vermezler başkalarının üzerinden isim yapmış bazı kişilere defalarca başarısız olmasına rağmen tekrar tekrar göreve getirirler. Şimdi bu adamın işine son verip bu sadece isimden oluşan birini başa getirirlerse hiç şaşırmam.

18
0
yanıtYanıtla
1234:

İlk işleri adamı kapının önüne koymak olur. Şimdi

15
0
yanıtYanıtla
maho:

Allah hayırlı uğurlu etsin süper ligde başarılar dilerim fakat süper lig İstanbul efendilerine ait tır onu kimse alamaz örnek başak şehir takımı federasyonun resmi takımı oldu

6
2
yanıtYanıtla
depdep:

örnek galatasay geçen sene nasıl şampiyon oldu ?

yanıt4
yanıt0
Fatih:

Şampiyonluk hayırlı olsun, teknik adam Mehmet Altıparmak büyük takılarda da denemeli

7
0
yanıtYanıtla
hataylı:

ne alaka daha yeni geldi teknik direktör kaymagınımı yiyecek şimdi

1
3
yanıtYanıtla
Okan buruk:

Gerçekten yani bu meslektaşım aynen öyle yapıyor üç yildir takımları supper lige çıkarıyor ondan sonrası maaluumunuz...

2
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Başarı bunun değil geçen sene 34 maçda başında olan ve bu sene de göreve devam eden sonra görevden alınan kişinindir , bu adam ise hazıra kondu sadece

2
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Başarıları tesadüf değilmiş

1
0
yanıtYanıtla
Reiz:

Keşke galatasaraya gelse...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title