Haberler

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Paylaşımı ile Takipçilerini Gülmekten Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini gülmekten kırdı geçirdi. Erbil'in bir takipçisi paylaşıma, "Mehmet Ali Bey sizi ekranlarda görmek istiyoruz." yorumunu yazdı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başından gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini gülme krizine soktu.

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Paylaşımı ile Takipçilerini Kırdı Geçirdi

"4 KIZ KARDEŞ ALLAH AYIRMASIN"

Instagram hesabından paylaştığı Seda Sayan, Nur Yerlitaş ve Demet Akalın'lı fotoğrafına "4 kız kardeş Allah ayırmasınnn" notunu ekleyen Mehmet Ali Erbil, takipçilerini gülme krizine soktu. Erbil'in takipçileri paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Mehmet Ali Erbil'in bir takipçisi paylaşıma "Mehmet Ali Bey sizi ekranlarda görmek istiyoruz. Bu zor günlerde Türkiye'nin sizin gibi insanlara ihtiyacı var." yorumunu yazdı.

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Paylaşımı ile Takipçilerini Kırdı Geçirdi

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Paylaşımı ile Takipçilerini Kırdı Geçirdi

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Paylaşımı ile Takipçilerini Kırdı Geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (28)

AKYAZILI:

M. Ali sen önce kendi kızına sahip çık terbiye edememişsin kız orasını burasını gösteriyor.

11
13
yanıtYanıtla
KARAYAZILI:

ALLAH SANA 8 KIZ EVLAT VERSiN

yanıt9
yanıt6
yorum:

takipçilerin gülme krizine girdiğini nerden görmüşler

23
0
yanıtYanıtla
ektigini-bic melo:

artik kus ötmeyince kiz olmus anlasilan

22
0
yanıtYanıtla
AMERIKALI:

herkes Maliye laf etmis lan adam size ne apti size ne lan cahil yuzsuz terbiyesiz herifler utanmiyo musunuz !!

6
11
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

LAN AMERİKALI SENİN AKLINI ALMAM SONRA AKLINDA KALMAM. TERBİYESİZ MAL CAHİL ŞEREFSİZ SENSİN LAN YANDAN YEMİŞ

yanıt4
yanıt3
DENYOAMERIKALI:

Cahalsın. . . sen kategorini savunan bir güze!!iksin. . . :)

yanıt2
yanıt2
PAŞALI:

Amerikalı seni Amerika ya karşı döndürür Allah ne verdiyse

yanıt1
yanıt1
AMERIKALI:

Pasali seni dondurmusler zaten akilli ol

yanıt1
yanıt1
PAŞALI:

Amerikalı, ben döndürenlerdenim. döndükten sonra sana dön bir kere öpeyim desem istesen de dönemezsin. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title