Haberler

Mehmet Ali Erbil'in Olay Görüntüsü Hakkında Açıklama: Ayakları Şiştiği İçin Yaptı

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in uçakta ayaklarını karşısındaki bölmeye dayadığı görüntüler hakkında açıklama yapan basın danışmanı Perim Özgeldi, ünlü şovmenin bu hareketinin nedenini anlattı.

Son dönemlerde çapkınlıkları ile magazin gündeminde kendine yer bulan Mehmet Ali Erbil'in uçakta ayaklarını karşısındaki bölmeye dayadığı görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından danışmanından açıklama geldi.

"ANCAK YAŞAYAN BİLİR"

Mehmet Ali Erbil'in yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ayaklarını yukarıda tutmak zorunda olduğunu belirten Perim Özgeldi, şunları yazdı: "Dünyada o zamanlar sadece 100 kişide olduğunu öğrendiğimiz bu rahatsızlık sürecinde başta kendisi ve biz ailesi olarak neler yaşadığımızı, ne zorluklar atlattığımızı biliyoruz. Kimse için temennide bulunmuyorum tabii ki ama, her olayda olduğu gibi ancak yaşayan bilir.

Mehmet Ali Erbil'in Olay Görüntüsü Hakkında Açıklama: Ayakları Şiştiği İçin Yaptı

"AYAKLARI ŞİŞTİĞİNDEN YUKARI KALDIRMASI GEREKİYOR"

Mehmet Ali Erbil ayda 36 şişe çok ağır ve özel bir ilaç kullanmaktadır. Takdir edersiniz ki bunun da bazı yorgunluk ve yan etkileri olabilmektedir zaman zaman. Ve yıllardır her uçuşunda mutlaka ön koltuk rica eder. Çünkü uçuşlarda ayakları şiştiğinden yukarı kaldırması gerekir. Kimseyi rahatsız etmemek için de ayaklarının üzerine battaniye örter. Bu bir sağlık mecburiyetidir kendisi için. Bunu da tüm pilot, kabin amirleri ve hostes dostlarımız bilir.

"UÇAK PARK YERİ ARARKEN..."

Bu resim çekilirken de kendisi bir uçuş geçirmiş ve uçak park yeri ararken biraz uzun bir süreç yaşanmış, o da o sırada ayakkabılarını giymiş bulunmaktadır. Park süreci uzayınca da birkaç dakikalık bu görüntü ortaya çıkmıştır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Murat han:

Dayar dayar parasını vermiş özel yer tutmuş Alla Alla

6
1
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

ZEYTIN YAGI HEP SUYUN YÜZEYINDEDIR. . . HATA //KABALIK YAPTIK ÜZGÜNÜZ ÖZÜR DILERIZ. . . Sizin LIGATINIZA UGRAMAZ. . . . PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN. SIRADAN Bir Kisi OLADINDA. . . !!

6
0
yanıtYanıtla
dangerfield:

he gardas cok doluydu park yeri kalmamis kat kat dolasti tayyare hic bi katta bos yok eh ne yaparsin artik no respect

3
0
yanıtYanıtla
Antepli:

Bari mantikli bir yalan uydursaydiniz. Aadamin ukalaligina iyi kilif uydurulmus.

3
0
yanıtYanıtla
adalet:

nerde bir dandik varsa hep meşhur olmuş.

2
0
yanıtYanıtla
neriman:

hastalıksa diyecek birşey yok

2
0
yanıtYanıtla
Bu vatandaş:

Her an birşeyin tepesine çıkıyor, ya sarışınların ya konukların

1
0
yanıtYanıtla
aa:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazıntoplumu politik tercihlerine göre ayrıştırıp hakaret ediyor

1
0
yanıtYanıtla
Zagor:

Minyon kız uyanmadınmı daha Buraya damlamamışsın daha hadi kalk bekleniyorsun

1
0
yanıtYanıtla
Mali:

Bu adamadan nefret eden bir tek ben miyim?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title