Haberler

Okan Buruk: Kopenhag'ı çok yakından tanımıyoruz

Güncelleme:

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Danimarka temsilcisi Kopenhag eşleşmesi ile ilgili, "Bu eşleşme onların da bizim de hoşumuza gitti. Çok büyük takımlar vardı. Buraya gelen hiçbir takım kötü değil. Her takım korkulacak takım" dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, kuradan memnun olduklarını söyledi.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonunda Danimarka'nın köklü takımlarından Kopenhag ile eşleşmelerini beIN Sports'a değerlendiren Buruk, "UEFA Avrupa Ligi'nde her takım çok iyi. Daha güçlü takımlar da vardı. İki takım için de mutlu bir eşleşme olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"RAKİBİ ÇOK YAKINDAN TANIMIYORUZ"

Kopenhag'ın iyi bir takım olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "Kopenhag, deplasmanda 3-1 kazanıp son 16 turuna kaldı. Çok yakından tanıdığımız bir rakip değil. Ligde son 2 maçlarını kazanamadılar ve ikinci sıradalar. 4-4-2 sisteminde oynuyorlar. Takımda yakından tanıdığımız, eski Trabzonsporlu N'Doye var. Zor olacak. İlk maçta avantaj yakalamak istiyoruz. İlk maçı sahamızda kazanmayı hedefliyoruz. Gol yememek çok önemli. Sporting Lizbon ile yaptığımız ikinci maçtaki futbolu oynadığımız takdirde, çeyrek final yolunun bize açılacağını düşünüyorum." diye konuştu.

17 MAYIS 2000 HATIRLATMASI

Okan Buruk, futbolculuk kariyerinde 17 Mayıs 2000'de Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazandıkları Parken Stadı'na bu kez teknik adam olarak gideceğinin kaydedilmesi üzerine, "Yine aynı kupa. Daha önce bunu düşünmüştüm. Kura çekimini başkanımız Göksel Gümüşdağ ile beraber izledik. 2000 yılında oynanan final maçında kendisi de tribündeydi. UEFA Kupası'nda oynadığımız maçı konuştuk. Umarım, kulüp ve ülkemiz için hayırlısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

"BU COŞKUYA İHTİYACIMIZ VAR"

Taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu vurgulayan 46 yaşındaki teknik adam, "Türk futbolseverlerin ilk maçta stadı dolduracağına inanıyorum. Bu coşkuya çok ihtiyacımız var. Sporting Lizbon maçında tribünde birçok forma gördük. Futbolun güzelliği de burada. Kopenhag ile sahamızda yapacağımız ilk maç çok önemli. Herkesi bu maça davet ediyorum. Avrupa kupalarında yoluna devam eden tek Türk takımıyız. Başarılara ve puana ihtiyacı olan bir ülkeyiz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Başakşehir Kopenhag Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Haydar:

Gs rayli olarak arkandayiz okan hoca

23
5
yanıtYanıtla
Doğru:

Okan hoca güzel işler yapıyor yapacakta

8
1
yanıtYanıtla
CUMA:

FBli olarak arkandayiz Okan hoca

5
4
yanıtYanıtla
osman:

helal olsun okan hoca ve talebelerine .

5
1
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Lig kipasi ziraat kupasi UEFA kupasi TS ye verinde dayıların hatrı kalmasın. Onumuzdeki sezona bakalım. Pehh

2
3
yanıtYanıtla
q:

Tebrikler zor iş başardınız helal olsun destekçiniz tamamda bi durun la daha 1 tanecik takım elediniz nereye alıyon kupayı kolay mı o kadar

3
1
yanıtYanıtla
Kaplan:

Inşallah bu sene başakşehir şampiyon olur çünkü gerçekten hak ediyorlar

0
2
yanıtYanıtla
Antepli27:

Gaziantep FK olarak yanındayız okan hocam

1
0
yanıtYanıtla
EAGLE GANGS:

Kopenhag''ı tanıdıktan sonra bir daha unutamayacaksınız !GELECEKLER GÖRECEKLER VE YENECEKLER SONUNDA DA ELEYECEKLER

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title