Haberler

Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın sözleşmesini 2025'e kadar uzattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir'in en önemli isimlerinden olan ve geleceği belirsizliğini koruyan Edin Visca, kulübüyle olan sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatarak tartışmalara noktayı koydu. Boşnak futbolcunun adı, transfer döneminde Fenerbahçe ile anılıyordu.

Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli kanat oyuncusu Edin Visca, kulübüyle olan sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı. 30 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesi TFF'ye bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor döneminde 2011 senesinde turuncu lacivertli takıma transfer olan Visca, 9 yıldır bu kulüpte top koşturuyor. Tecrübeli kaptan, Medipol Başakşehir kariyerinde Süper Lig'de 270 maça çıkıp 76 kez fileleri havalandırdı.

TFF 1. Lig'de 34 maçta 10 gol atan, Türkiye Kupası'nda ise 19 karşılaşmada 1 kez gol sevinci yaşayan Visca, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6 müsabakada 2, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 22 müsabakada 11 kez rakip ağları sarstı.

Boşnak futbolcu, transfer döneminin başlarında Başakşehir'in sözleşme uzatma teklifine yanaşmamıştı.

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDEYDİ

Öte yandan, Edin Visca'nın adı transfer döneminde uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Visca, bu sezon turuncu lacivertlilerle 4 maça çıktı ve gol sevinci yaşayamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saraybosna Edin Visca Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title