Haberler

Max Factor Clump Defy Maskara ile Kirpiklerde Tavizsiz Hacim

Güncelleme:

Clump Defy sayesinde artık tüm kirpikler hem tek tek birbirinden ayrılıyor hem de çarpıcı bir dolgunluğa kavuşuyor.

Max Factor'ün yeni hacim veren maskarası Clump Defy sayesinde artık tüm kirpikler hem tek tek birbirinden ayrılıyor hem de çarpıcı bir dolgunluğa kavuşuyor. Maskarasız kirpiklere oranla yüzde 200 daha fazla hacimli ve sıfır topaklanma görülen kirpiklerinizle göz alıcı bakışlara sahip olabilirsiniz...

Hacimli kirpikler tüm kadınların vazgeçemediği güzellik detaylarının başında gelir. Ancak hacimli kirpikler elde etmek için kat kat maskara sürdükçe kirpiklerde topaklanma kaçınılmaz hale gelir. Max Factor'ün hacim veren yeni maskarası Clump Defy sayesinde kadınlar artık hem topaklanma hem de çarpıcı bir dolgunluk yaratma konusunda taviz vermeden istenilen mükemmel kirpiklere kavuşabilecek. Max Factor Clump Defy, maskarasız kirpiklere oranla yüzde 200 daha fazla hacim elde etmenizi sağlarken, kirpiklerinizi yüzde sıfır topaklanmayla birbirinden tek tek ayırıyor.

Max Factor'ün yeni fırçası ilk topaklanma önleyici fırçası olma özelliğini taşıyor. Fırçanın eşit ve dar aralıklı kılları, topakları oluşmadan engelliyor ve kirpikleri tek tek sarıp birbirinden ayırarak belirginleştiriyor. Fırçanın yükleme haznesi ise tüm kirpiklere yeterli maskaranın ulaşmasını sağlayarak çarpıcı ve dolgun bir görünüm veriyor.

Max Factor Clump Defy, topaklanma önleyici fırçası ve hacim arttırıcı formülü sayesinde, kirpiklerin kalınlaşmasını sağlarken istediğiniz hacmi elde edene kadar kat kat sürmenize olanak sunuyor. Topaklanmayı önlediği için de gün boyunca istediğiniz sıklıkta tazeleyebiliyor, isterseniz gündüz makyajınızı geceye hazırlayabiliyorsunuz.

Ünlülerin Makyaj Uzmanı Pat McGrath, "Kirpiklerinde dolgunluk isteyen kadınlar bu yeni maskaranın topaklanmayı önleyen mükemmel tasarımı sayesinde artık gözalıcı kirpiklerden ödün vermek zorunda değiller. Yeni fırçası sayesinde birkaç sürüşte kirpiklerinize mükemmel hacim kazandırırken belirgin bir görünüm de verebiliyorsunuz. Kat kat sürseniz de topaklanma yaratmayan Max Factor Clump Defy, bu sezonun en hacimli kirpik görünümünü elde etmek için şart" diyor.

Max Factor Clump Defy maskaranın tavsiye edilen satış fiyatı 45.50 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title