Haberler

Mansur Yavaş: Topyekun Değişimin Zamanı Geldi (2)

KEÇİÖRENLİLERLE BULUŞTU'Millet ittifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında, Keçiören ilçesine bağlı Yükseltepe'de mahalle sakinleriyle buluştu.

KEÇİÖRENLİLERLE BULUŞTU

'Millet ittifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında, Keçiören ilçesine bağlı Yükseltepe'de mahalle sakinleriyle buluştu. Mansur Yavaş'a; İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, CHP Ankara Milletvekili Murat Eymir ve İYİ Parti Keçiören Belediye Başkanı adayı Güçlü Şenel eşlik etti. Burada konuşan Yavaş, birinci önceliklerinin fuar alanını bitirmek, metro yapmak ve ekonomik problemleri çözmek olduğunu söyledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın belediyeyi AK Parti'den aldığını hatırlatan Yavaş, "Bir işçi çıkarmadı. Onların dediği örgüt elemanlarından bir tane adam mı yakalandı? Eskişehir'de var mı böyle bir şey? Muğla'da var mı böyle bir şey? İnsan Allah'tan korkar, böyle bir şey söylerken. Dolayısıyla elinizi vicdanınıza koyup, sizi daha iyi kim yönetecekse onu seçeceksiniz" diye konuştu.

Mansur Yavaş, seçim öncesi Ankara'nın sorunlarına ilişkin anket yaptırdığını belirterek, "Birincisi ulaşım, ikincisi su, üçüncüsü trafik sıkışıklığı çıktı. Benim çılgın projem; Ankara'da aç, açık bırakmamak. Bunu geldiğim yerde, Beypazarı'nda yaptım. Şimdi Cenab-ı Allah burada da yapmayı nasip edecek bana. Öncelliğimiz Ankaralıyı zengin etmek olacaktır. Bunu yaparken de sizleri müşteri olarak görmeyeceğiz. Ankara'da 17 yıldır aynı hükümet ve aynı parti var. Şu Keçiören'in ulaşım sorununu çözdünüz mü Allah aşkına? Keçiörenliler size her seçim torbalar dolusu oy verdi. Demek ki mesele arkanız da hükümet olması değil, sizin zihniyetiniz önemli. Nasıl olsa 'Oy geliyor' dedikleri yere doğru dürüst hiç hizmet yapmamışlar. Bu az hizmet edilen yerlere hizmet etmeyi de Allah bana nasip edecek" dedi.

Mansur Yavaş, ardından Sanatoryum Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title