Haberler

Manisalılar doğa yürüyüşünde buluştu

Güncelleme:

- Manisalılar doğa yürüyüşünde buluştu Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından doğa...

- Manisalılar doğa yürüyüşünde buluştu

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi

MANİSA - Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi. Yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşe Manisa Valisi Yaşar Karadeniz de katıldı.

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında sporun tabana yayılması, hareket bilincinin her yaştan ve her statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve bu alanda bilincin arttırılması amacı ile kutlanan Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen yürüyüşe Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, sporcular, dağcı grupları ve vatandaşlar katıldı. Salihli'nin Mil Deresi Şelalesi ormanlık alanından Karaağaç mahallesine kadar yaklaşık 10 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne toplumun her kesimden katılım sağlanırken yaklaşık 60 kişilik grup eşsiz doğa manzaraları arasında yürüyüş yapmanın keyfini yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karadeniz Salihli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title