Haberler

Manisa: Demirci'de Cami Yararına Atış Yarışması Yapıldı

- Manisa'nın Demirci İlçesi'nde Çanakçı Köyü Cami'nin Yararına Düzenlene Atış Yarışmasında Dereceye Girtenler Ödüllendirildi.

- Manisa'nın Demirci İlçesi'nde Çanakçı Köyü Cami'nin yararına düzenlene atış yarışmasında dereceye girtenler ödüllendirildi.

Demirci Çanakçı Köyü Cami yararına yapılan atış yarışması kaymakamlığın izni ve ilçe Jandarma Komutanlığı gözetimi altında yapıldı. Atış müsabakalarına çevre ilçe ve köylerden çok sayıda avcı katıldı. İlginin büyük olduğu yarışmda öncesi poligonda olası bir kazaya karşı bir ambulans hazır bekletildi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı yarışmada gün boyu yapılan atışlar sonucunda birinci olan Demirci Çağıllar Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir, ikinci Demirci Kışlak Köyü'nden Ümit Akkuş ve üçüncü Mahmutlar Beldesi'nden Sinan Çıracı derece aldılar. Birinciye televizyon, ikinciye halı ve üçüncüye de çeyrek altın hediye edildi. Cami yararına gün boyu yapılan atışlar neticesinde 3 bin YTL para toplandığı bildirildi.

(KŞ-ÖA-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title