Haberler

Mangallık keklik ve sülün üreten Bursalı girişimci, siparişlere yetişemiyor

Güncelleme:

Bursa'da mangallık keklik ve sülün besleyen Suat Köprücü, siparişlere yetişemiyor. Köprücü, 300 gramlık kekliklerin tanesini 100 liradan, 500 gramlık sülünlerin tanesini ise 140 liradan satıyor.

Uzun yıllar fabrikada işçi olarak çalışan Suat Köprücü, fabrikadan çıkarılınca keklik, sülün ve bıldırcın yetiştirmeye başladı. Köprücü, ürettiği keklik, sülün ve bıldırcınları kesip, içlerini temizledikten sonra vakumlayarak mangallık olarak satıyor.

Mangallık keklik ve sülün üreten Bursalı girişimci, siparişlere yetişemiyor

KEKLİK 100, SÜLÜN 140 LİRA

Lezzetiyle ön palana çıkan keklik eti büyük rağbet görüyor. Köprücü, isteyene kömürde çevirme yaparak pişmiş olarak satarken, isteyene ise temizlenmiş olarak satıyor. Köprücü, 300 gram gelen kekliklerin tanesini 100 liradan satıyor. Sülünler ise 500 gram geliyor. Köprücü, bunları da 140 liradan satıyor.

Mangallık keklik ve sülün üreten Bursalı girişimci, siparişlere yetişemiyor

ÖZEL MÜŞTERİSİ VAR

Keklik ve sülün etini artık mangallık olarak satmaya başladıklarını ifade eden Suat Köprücü, "Av hayvanlarını çiftliğimizde yetiştirerek mangallık olarak satıyoruz. Mangalda yenilik yapalım dedik. Sülün, keklik ve bıldırcın satışına başladık. Kesip temizlediğimiz bu hayvanları mangallık ve çevirmelik olarak satıyoruz. İsteyene pişmiş olarak veriyoruz. İsteyen ise alıp kendi pişiriyor. Keklik ve sülünün özel müşterisi var. Tavuğun yanında alan da var. 300 gram gelen keklikleri 100 liradan satıyoruz. Sülünler ise 500 gram geliyor. Bunları ise 140 liradan satmaktayız. Özellikle kekliğin müşterisi çok. Lezzetini çok beğeniyorlar. Felçlilere iyi geldiği için şifa niyetine alan da var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sülün Haberler

500

Yorumlar (8)

meczup:

karadenizde kırım kongo hastalağı yayan kenelerden yine bir sürü insan öldü keklik sülün gibi kanatlıgiller familyasından olan kuşlar bu kenelerle mücadelede ön saflarda yer almaktadır bu yüzden bu hayvanlar kesinlikle yenilmemeli devlet bunları satın alıp doğaya salmalı zaten bütün hastılıklar doğanın dengesini bozduğumuz için ortaya çıkıyor

3
6
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN:

ADAM ÇİFTLİKTE YETİŞTİRİYOR.

yanıt2
yanıt1
Erhan:

Devlet dediğin yol köprü İLE uğraşıyor senin inek koyun tavuk gibi böyle şeylere destek vermez ve adam çiftlikte yapıyor

yanıt0
yanıt0
yiyin:

yemediğiniz bi sülün kalmıştı onu da yiyin

3
4
yanıtYanıtla
dürbünlü:

sülün eti yemek caizdir. . .

1
4
yanıtYanıtla
Erhan:

Gariban 8 liraya tavuk alamıyor bu 300 gram kekliki 300 TL ye veriyor, haydi koçum zenginlere çalış bize değil

2
0
yanıtYanıtla
fordcu osman:

yiyelim abi. . . onumuze geleni keselim abi. . . afiyet olsun abi

1
0
yanıtYanıtla
Sadık:

300tl degil 300gramı 100tl.....5 tavuk dan 1 keklik daha güzeldir....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title