Haberler

Malazgirt Spor, İkinci Maçını Farklı Kazandı

Muş U17 Liginde mücadele eden 1071 Malazgirt Spor, Muş Zafer Sporu 7-0 sıfır yendi.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sahasında 1071 Malazgirt Spor ile Muş Zafer Spor karşı karşıya geldi. Maçın ilk çeyreğinin ardından oyuna üstünlüğünü koyan 1071 Malazgirt Spor, ilk yarıyı 5-0 önde kapattı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle giren 1071 Malazgirt Spor, bulduğu gollerle farkı 7'ye çıkararak maçtan galip ayrılmayı bildi.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan 1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kaddafi Türeli, Yeşilay ve kulüp sponsoru Sarıyıldız İnşaat destekleriyle U17 Liginde fırtına gibi estiklerini dile getirdi. Türeli, "Öncelikle bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Emre Yalçın'a çok teşekkür etmek istiyorum. Bize ulaşım için araç tahsis etti, ayrıca futbolcularımızın yemeğini de karşıladı. Ben kulüp başkanı olarak bizlere her zaman destek olan Yeşilay ve kulüp sponsorumuz Sarıyıldız İnşaat firması sahibi Ayhan Sarıyıldız'a çok teşekkür ediyorum. Bugün ayrıca çok önemli konuklarımız vardı. Maçımızı izlemeye gelen MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar ve Malazgirt Belediyesi bağımsız başkan adayı Ercan Güven vardı. Bizi konuk eden Muş Zafer Spor Kulübüne yeni sezonda başarılar dilerim" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malazgirt Muş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title