Haberler

    Mahmut Uslu: Bunların Hepsinin Sorumlusu Galatasaray Yönetimi

    Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu Fenerbahçe Galatasaray Odeabank maçında yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı.

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final karşılaşmasında çıkan olaylar ile ilgili Fenerbahçe yönetimi açıklamalarda bulundu.

    Mahmut Uslu : Bu olaylar tarihe geçti

    "Önemli değil. Niye önemli değil, biz spor hayatında bunları yaşadık. Galatasaray'ın idarecileri yaşamadı bunları. Yanlış işler yaptılar. Operasyon yaptılar. Provokatör insanları topladılar. Aynı kişi maalesef çok önemli bir atletin oğlunun olduğunu öğrendim. Yazık, yazık. Babasının kemikleri sızlıyordur. Girişte tartaklamalar oldu. Bu arkadaş yine ordaydı. Bunlar tamamen operasyon. Maalesef GS yönetimi ve başkanı karar almışlar. Bizim gerekli haklarımızı...

    "Arkadaşlarımız Gitmezsek yanlış anlaşılır dediler. Normal şartlarda başka türlü gelirdik, gelseydik zaten harp gibi bir şey, böyle bir şey olmaz. Fenerbahçe için Sayın Başkan nasıl diyor; Biz Fenerbahçe sevgisi ile ölsek de problem olmaz. Bazı insanlar da var. Benim teşhis ettiğim; gereğini yapacağız. Bunların hepsinin sorumlu GS yönetimi. Bir kız basketbol maçını bu hale getirdiler. 2-3 tane profesyonele teslim olmuş yönetimi var GS'nin. Ergun bey oradaydı. Hemen cevap verirler, versinler. Devam etsinler. Bu Tarihe geçen olaydır. Her şerde bir hayır vardır diyorum."

    "Biz onları futbolda basketbolda da çok iyi ağırladık. Benchlerin arkasına oturdular. En ufak bir yanlış seyircimiz yapmadı. Bu terbiyesizliği unutmayacağız Unutturmayacağız. Canımız sağolsun. Emniyet müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Polis, benchin arkasında da koruruz dedi. Ama onlar, yönetim kurulu kararı aldık. Biz sizi oturtturmayacağız dediler.. Federasyon başkanı da çok terbiyesizliğe alet oldu. Bunu da unutturmayacak Fenerbahçeliler ona, Çok ayıp işler oldu. Federasyoon yetkilisi yanlış olduğunu bile bile evet dedi. Burada polis bir şey yapamıyor. Kulüp istemediği için 3 kat üste oturttular. 3 bin kişinin arasından çıkarttılar bizi. Çıkarken küfürler, paralar, taşlar çakmaklar… Bu Aziz Yıldırım korkusu. Aziz Yıldırım gelecek diye bu operasyon hazırlanmış. Hiçbir konuya girmeden efendi, gibi bir şeyler yapmaya çalıştık. Galatasaray bu yanlışı yaptıu. Bize para gösterenler vs. Onları Allah'a havale ediyoruz. Başka yerler de havale edeceğiz."

    İsfendiyar Zülfikari: "Provokasyonu yapan Galatasaraylı yöneticilerin kendileri"

    "Maalesef salondan hala çıkamadık. Can güvenliği olmadığı ve emniyet güvenlik sağlayamadığı için oyuncularımız otobüste bekliyorlar. Bende hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Hiçbir şekilde hareket edemiyoruz. Taraftar çıksın öyle hareket edelim gibi bir yaklaşım var.

    Hiçbir yetkili özür dilemediği gibi provokasyonu yapan Galatasaraylı yöneticilerin kendileridir. Bize protokolde kanuni hakkımız olmasına rağmen yer vermediler. Bazı yöneticilerimizin arbede yaşadığını gördük. Ben saha içindeydim. Bunu yapanlar bu talimatları verenler bizzat gsli yöneticiler. GS'li yöneticiler bizi özellikle taraftarların arasından geçirdiler. Arbede çıktı. Genel Sekreterimize müdahale oldu. Can güvenliğimiz olmadığı için hala salondayız. Başkanımıza da küfürler oldu. Bir kere bile anons edilmedi. Kınıyoruz. Bizim statda oların başkalarına küfür edilmedi. Nitekim de madalya almaya da çıkartmadık.

    Emniyet sağolsun, biz normal nizami yerimizden girerken, Galatasaray yönetiminden herhalde talimat aldı özel güvenlik farklı bir tavır içine girdi. Üstümüzü aramaya kalktı. Taraftarlarla orada bir arbede çıktı. Bunun sorumlusu bir şekilde artık mahkemede hesap verir.

    Turhan Şahin: "Linç olmaktan kurtulduk"

    "Her şeyden evvel salona girerken hadiseler başladı. Bunca yıllık spor ve yöneticilik hayatımda görmedim, bunlar organize şeyler. Salona girerken İsfendiyar Zülfikari beyi salona almak istemediler. Şampiyonluk maçı oynanıyor, bize hoş geldin yönetici yok. Federasyondan kimse yok, emniyet mensupları görevlerini yapmaya çalıştılar. Tartaklandık. Maçın başlamasına az kala bize ayırdıkları yer, sanki bizi ateşin içine atmışlar. Seyircinin öfkesi, küfürlerle karşılandık. Çakmak para ne varsa üzerimize attılar. Cehennem gibi ortam vardı. Sahasının sıfır noktasına aşırı fanatik taraftarlar yerleştirmişler. Spor müsabakasından başka her şey salonda sergilendi. Şampiyonluk maçına çıkmış takımın hiçbir yöneticisi olmaması , biz deplasmana gidiyoruz. Onlardan kimse yoktu. İnsanın kafasında sorular gündeme getiriyor. Üzücü gece yaşadık. Linç olmaktan kurtulduk. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Linç operasyonu ile karşı karşıya kaldık. Spor ve basketbol adına üzgünüz" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mahmut Uslu Galatasaray Fenerbahçe Odea Bank Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title