Haberler

Şimdi Hesaplaşma Zamanı!

Bir Dönem Dünyanın Gözlerini Diktiği Bir 'Şeytan Üçgeni'ydi Onlar. Hollywood'un Yakışıklı ve Başarılı Aktörü Brad Pitt, Arada Kalan ve Paylaşılamayan Erkeği 'Oynarken', Bir Yanda 'Gözü Yaşlı' Bırakılan Bir Kadın -Bir Aktris Jennifer Aniston, Diğer Bir Yanda Kollarını Açan ve İhtirasıyla Pitt'i 'Kapan' Kadın, Başka Bir Aktris Angelina Jolie...

BİR DÖNEM DÜNYANIN GÖZLERİNİ DİKTİĞİ BİR 'ŞEYTAN ÜÇGENİ'YDİ ONLAR. HOLLYWOOD'UN YAKIŞIKLI VE BAŞARILI AKTÖRÜ BRAD PİTT, ARADA KALAN VE PAYLAŞILAMAYAN ERKEĞİ 'OYNARKEN', BİR YANDA 'GÖZÜ YAŞLI' BIRAKILAN BİR KADIN-BİR AKTRİS JENNİFER ANİSTON, DİĞER BİR YANDA KOLLARINI AÇAN VE İHTİRASIYLA PİTT'İ 'KAPAN' KADIN, BAŞKA BİR AKTRİS ANGELİNA JOLİE...

Geçtiğimiz ay, bir röportajında Brad Pitt'le olan beraberliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Angelina Jolie, aktörle olan ilişkisini, Pitt'in Jennifer Aniston'la hala evliyken yaşadığını belirtmiş, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Daha önce bu konu hakkında hiç konuşmayan ve aktöre olan aşkını dile getiren Jolie, bu defa gazetecilere içini dökmüş ve eşinin karısını kendisiyle aldattığını, ilişkilerinin 'Mr. and Mrs. Smith' filminin çekimleri sırasında başladığını, Aniston'un da o sırada hala aktörün eşi olduğunu ifade etmişti.

Bu açıklamalardan sonra tüm gözler Aniston'a yönelirken, Friends dizisyle ünlenen güzel aktris, Vogue US dergisinin Aralık sayısı için kamera karşısına geçti ve Jolie'nin itirafları hakkında yorumlar yaptı.

KALBİ KIRIK BİR KADIN HALA

2004'te Brad Pitt'le boşandıktan sonra bir sürü ilişki yaşayan ancak aradığı aşkı bulamadığı söylenen Aniston, hep 'yalnız kadın' olarak anıldı ve kendisine yöneltilen acı dolu bakışlardan kurtulamadı.

Ve şimdi Jolie'nin yıllar sonra gelen bu fazla açık, fazla net itiraflarından sonra kafasının karıştığını ve bunu 'terbiyesizce' bulduğunu söyledi. Brad Pitt'in sessiz kaldığı bu itirafların ardından 39 yaşındaki aktris, Jolie'yi düşüncesizlik ve duyarsızlıkla suçladı.

'Yaptığı hoş değil. Bunca zamandan sonra kalkıp bunları söylemesi... Neyi kanıtlama çalışıyor artık?'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title