Haberler

Ronaldo, Cennet Koylara Hayran Kaldı, Villa Fiyatlarını Sordu

5 gündür Rus sevgilisi Irina Shayk ile tatil yapan, yaklaşık 8 ada ve 30'a yakın koy gezen dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, cennet koylara hayran kaldığı öğrenildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 5 gündür Rus sevgilisi Irina Shayk ile tatil yapan, yaklaşık 8 ada ve 30'a yakın koy gezen dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, cennet koylara hayran kaldığı öğrenildi. Ronaldo'nun Bodrum'da villa fiyatlarını sorduğu ve ormanlık alan içerisinde bin metrekarelik bir villa bulunduğu takdirde satın alabileceğini söylediği belirtildi. Koy gezilerine devam eden Ronaldo, objektiflerden gizlenmek için her türlü önlemi denedi. Dürbünle çevreyi gözetledikten sonra sevgilisi Irina ile yatın üzerine çıkan Ronaldo, aldığı önlemleri yeterli bulmayıp üzerlerine çarşaf örttü.

Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'de kalan Ronaldo, daha önce DHA objektifine yakalandığı için bugünkü turunda ilginç önlemler aldı. Ronaldo, bugün sabah saatlerinde otelin su sporları merkezinden Rus sevgilisi 25 yaşındaki İrina Shayk ile birlikte önce küçük bir bota binip hızla ayrıldı ve iki koy ileride kendisini bekleyen 'Twin Waves' adlı yata geçerek otel çevresinde bekleyen gazetecileri atlattı.

Ronaldo ardından yatla açıldığı Gökova'da en ücra köşeleri tercih etti. Lüks yat önce Orak Adası'na gitti, ardından Boncuk, Akbük ve Küçük Hurma koylarına yanaştı. Ronaldo sevgilisi Irina Shayk ile bu koylarda denize girip yüzdü. Ronaldo tekneye çıktığında da sık sık eline dürbünü alıp çevreyi gözetledi, gazeteci aradı.

45 DERECEDE ÇARŞAF ALTINDA AŞK

Bodrum'a 30 mil uzaklıkdaki teknelerin yanaştığı ve kara ulaşımı olan Büyük Hurma yerine, buraya 2. 5 kilometre uzaklıkta, kara ulaşımı ve tesisi olmayan Küçük Hurma koyunu tercih eden Ronaldo'ye gezdiren 'Twin Waves' yatı, başka tekne bulunmayan koya demirledi.

Issız koyda kendisini DHA objektifinin beklediğinden habersiz Ranolda yeni denize girdi, ardından yatın üstünde güneşlendi. Ancak Haremhan koyunda sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalanan Ronaldo, bu kez tedbiri elden bırakmadı. Rus sevgilisi ile sarmaş dolaş olan Ronaldo üzerlerine bir çarşaf örttü. Ronaldo, 45 derece sıcakta, güneş altında zor anlar yaşadı. Birara gazetecileri farkeden Ronaldo yatın kaptanına demir alma talimatı verdi ve yat rotasını Sedir (Kleopatra) Adası'na doğru çevirdi.

RONALDO KOYLARA HAYRAN KALDI

Ronaldo'nun 4 gün içerisinde yaklaşık 8 ada ve 30'a yakın koy gezdiği ve cennet koylara hayran kaldığı öğrenildi. Ronaldo'nun kaldığı oteldeki bir işadamı aracılığı ile Bodrum'da villa fiyatlarını sorduğu ve ormanlık alan içerisinde bin metrekarelik bir villa bulunduğu takdirde satın alabileceğini söylediği belirtildi.

Ranoldo'nun bugün Gökova'da tatilini tamamlayıp yarın öğle saatlerinde Yıldırım Demirören'e ait özel uçakla Bodrum'dan ayrılacağı da öğrenildi.

- Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title