Haberler

Nurgül ile Mert'in Cesur Sahneleri 'Gece'yi Kurtaramadı

Güncelleme:

Mert Fırat ile Nurgül Yeşilçay'ın cesur sahneleriyle olay olan 'Gece', gişede hüsrana uğradı. Filmi ilk üç günde sadece 9 bin kişi izledi.

Güzel oyuncu, "Şimdiye kadar rol aldığım en iyi film" dediği ve Twitter'dan takipçilerine "Mutlaka izleyin" çağrısı yaptığı 'Gece' filmi gösterime girdiği ilk üç günde sadece 9 bin 350 kişi tarafından izlenince büyük hüsran yaşadı.

GALASI İPTAL EDİLMİŞTİ

11 Kasım'da yapılması planlanan galası iptal edilen Erden Kıral imzalı film, geçen cuma seyirciyle buluşmuştu. Zorla göç ettirilen bir ailenin dramatik hikâyesini anlatan yapım, şimdiye kadar 10 sinema projesinde yer alan Yeşilçay'ın ilk 3 günde en az izlenen çalışması oldu.

DELİHA FARK ATTI

'Gece'nin gişesinin düşük kaldığı hafta sonunda, Gupse Özay'ın başrolünde yer aldığı 'Deliha' filmini 265 bin 767 kişi izledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

alper:

daha beter olsunlar pis geziciler eeeeeeee etme bulma dunyasi hadi gitsin simdi sizin gezide desteklediginiz gericiler

19
21
yanıtYanıtla
LİLİ:

BETER OLUN SİZİN GİBİ YOBAZLARA YAKIŞIR TERBİYESİZ

yanıt2
yanıt3
SİVEREKLİ TAHSİN:

BOYUNCA OĞLUN VAR ONDAN BİLE UTANMIYON. NASIL BİR MİDE ANLAMADIM ARKADAŞ. ANA OLAN ELİN ADAMIYLA KAMERA KARŞISINDA BÖYLE ŞEYLER YAPARMI. SANAT İÇİN DEMEYİN. BÖYLE SANAT OLMAZ.

33
4
yanıtYanıtla
ZONGULDAKLI AYSUNmobilWeb@haberler.com:

Bu namussuzların zina filimlerine aslında hiçbir ahlaklı ve edepli insanın bakmaması lazım.Ruhlarını şeytana satmış olan bu pisliklerin canı Cehenneme.

27
5
yanıtYanıtla
feraslan:

bu film olmadı bir sonraki porno film yaparlar seyirci çekmek içinadı da sanat olur bunlar da sanatçı

30
2
yanıtYanıtla
Film mi yani bu:

Madem yiyişmek istiyorsunuz filmi bahane etmeyin bizi de sinirlendirmeyin.

20
3
yanıtYanıtla
orhan:

hahahahahahahahaahahah

yanıt3
yanıt0
fd:

beğendiğim en güzel yorumm

yanıt0
yanıt0
SİNCAP:

İLYAS SALMAN VAR O FİLMDE İZLENMEZMİ?VALLAHİ İZLENMEZ ATAİST YILLARCA ONUN BUNUN YANINDA PRİM YAPTI DURDU

12
6
yanıtYanıtla
Ne bekliyorlardı ki acaba...Mobil-IOS:

Halen Türkiye'nin sosyolojik yapısını çözememiş, dışardaki vatandaştan uzak insanlar böyle saçma sapan filmler çekdiklerinde başarılı olacaklarını zannediyor ve hep yanılıyorlar.. Müslüman ülke olan bir yerde böyle fimler toplum nezdinde asla itibar görmez aksine garipsenir ve dışlanır.. Örnekte olduğu gibi..

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title