Haberler

Nehir Erdoğan'a 10 Ay Hapis Cezası

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve 'içici olduğu' gerekçesiyle dosyası ayrılan oyuncu Nehir Erdoğan, 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme ceza ile ilgili olarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Erdoğan 5 yıl içerisinde suç işlemezse ceza verilmemiş sayılacak.

ERDOĞAN: BERAATİMİ İSTİYORUM

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya 2 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Nehir Erdoğan da katıldı. Mahkemede ilk kez ifade veren Erdoğan, Türkiye sınırlarında hiç uyuşturucu kullanmadığını belirterek, "Amsterdam'da bir kere denedim. Türkiye'de kullanmadım. Buna yönelik iddialar doğru değildir. Uyuşturucu kullanmıyorum. Beraatimi istiyorum." dedi.

ÖNCE 1 YIL, SONRA 10 AY HAPİS CEZASI

Duruşmanın görüldüğü İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, dosyayı karara bağlayarak Erdoğan'ı önce uyuşturucu kullanmak suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ardından indirim uygulayarak 10 ay hapis cezasına çevirdi. Sonra da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Asliye Ceza Mahkemesi Nehir Erdoğan İstanbul Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

wopper:

İnsanların özel hayatlarının bu şekilde deşifre edilmesi bence habercilik değil. . .

6
7
yanıtYanıtla
cem:

örnek keşler. .

8
2
yanıtYanıtla
VEDAT:

İŞTE TOPLUMUN ÖRNEK ALDIĞI AHLAH SAHİPLERİ BUNLAR GİBİ OLMAK İSTERSE GENÇLİK İSTER İSTEMEZ KAPIYOR NEREDE OLURSA OLSUN GENÇLERİMİZİ GERÇEK AHLAK SAHİBİ İNSANLARLA DOSLUK KURMASI YERİNE BU TİP KİŞİLERİ ÖRNEK ALIRSAK OLURU BUDUR

7
1
yanıtYanıtla
özge:

Bir kere denedim nedir ya? denemeseydin liseli cahil çocuk musun? oyunculuğun hanımefendiliğin güzelliğin. . . Allah ıslah etsin yardımcın olsun. . yazık üzülüyor insan çocuklarımıza nasıl bi Dünya bırakıyoruz diye

7
1
yanıtYanıtla
SADU:

Oyunculuğuna hayrandım severdim kendisini de yakışmadı sana nehir umarım beraatın gerçekleşir. .

4
3
yanıtYanıtla
Asi:

uyarıcı madde :D

5
1
yanıtYanıtla
Haberrrr:

içmeyen haber konusu olacak yakında. . .

5
0
yanıtYanıtla
can:

kullanmak suç mu ki? O zaman şu ülkede rahat 3 milyon suçlu var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title