Haberler

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan 5 İsim Belli Oldu

Güncelleme:

MasterChef Türkiye'de finalist belli oldu. Kıyasıya yarışta 100 bin TL'lik ödül için yarışan yarışmacılardan final öncesi elenen isim de Eslem oldu.

MasterChef Türkiye'de final haftasına yaklaşılırken finale kalan isimler belli oldu. Artık bireysel yarışların başladığı yarışmanın dün akşamki bölümünde finale çıkmaya hak kazanan isimlere rozetleri teslim edildi. Uğur, Kerem, Meltem, Burcu ve Hakan'ın finale kaldığı yarışmada elenen isim Eslem oldu.

KEREM VE UĞUR KIYASIYA YARIŞTI

4 tane yeni rozetin ortaya çıktığı MasterChef'te bu akşam yarışmacılar tamamen bireysele döndü ve rozetler için kıyasıya yarışmaya başladılar. Ton balıklı tartar pişiren yarışmacılardan en beğenilen iki isim ön plana çıktı. Kerem ve Uğur'un yaptığı tartarlar beğenildi ve iki isim arasında en beğenilen isim Kerem oldu.

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan 5 İsim Belli Oldu

UĞUR YARIŞI BIRAKMADI

Kerem'in ardından oynanan yeni yarışmada ise Eslem, Burcu ve Uğur, Hazer Şef eşliğinde yemek yaptılar. Birbirinden ünlü isimlere yemek pişiren yarışmacılardan en beğenilen isim Uğur oldu ve böylelikle 3. finalist olmaya hak kazanan isim Uğur oldu.

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan 5 İsim Belli OlduMasterChef Uğur

KADIN YARIŞMACILAR TATLI YARIŞINA DAMGA VURDU

Dördüncü rozet için tatlı yarışmasında yarışan Burcu, Meltem ve Eslem arasından jüriden tam not alan isim Meltem oldu ve adını 4. finalist olarak yazdırdı. Ardından son ikiye kalan yarışmacılardan Burcu son rozeti kazanarak adını finale yazdırdı.

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan 5 İsim Belli Oldu

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Yarışmadan elenen isim ise tabağı daha az beğenilen Eslem oldu. Böylece MasterChef finalistleri Hakan, Kerem, Uğur, Meltem ve Burcu oldu.

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan 5 İsim Belli OlduMeltem, Burcu ve Eslem

BÜYÜK ÖDÜL BELLİ OLDU

MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada sergilendi.

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan 5 İsim Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

ÇETİN:

Gerçekten çok önemli bir haber

11
2
yanıtYanıtla
İKRA BAL:

AÇMIŞSIN OKUMUŞSUN SENİN İÇİN ÖNEMLİ DEMEK

yanıt4
yanıt0
Abuş:

Biri şu Uğur''a söylesin bıyığının uzun olan tarafını düzeltsin

11
0
yanıtYanıtla
misafir:

en azından abuk sabuk bir yarışma programı değil. İşin içinde illa ki şov unsuru var ancak özellikle jürideki jeflerin işlerine gerçekten önem vermeleri ve yemek tercihleri gayet başarılı.

10
0
yanıtYanıtla
deneme:

100 000 nedir. acunun 1 aylık vereceği nafakadan 40 000 tl az. işe bak trilyonlar kazan doyma ye doyma ye doyma ye sonra ödül 100 000

8
2
yanıtYanıtla
BİYOLOG:

bunları izleyince kakam geliy

3
6
yanıtYanıtla
Cihan:

Masterchefte jurıler hep ugurun yanında oldu adamı ayırıyorlar ugur torbılle oraya geldı zaten master chefde jurıler uguru 1ci etmeye calısıyor ızleyın görun uguru 1ci yapacaklar bu adaletsız jurıler 1ci ugur 2ci kerem 3cuyude keremı edecekler demedı demeyın

3
6
yanıtYanıtla
asdfg:

hem 2. hem 3. nasıl Kerem olacak. ?

yanıt9
yanıt0
rk:

he he adamı sürekli gömüyorlar

yanıt1
yanıt0
dnz:

kerem kazansın. .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title