Haberler

Gupse Özay, Barış Arduç'la Yaşadığı Evi Terk Etti

Güncelleme:

Barış Arduç ile ayrıldıkları söylenen Gupse Özay, sevgilisiyle yaşadığı Cihangir'deki evinden taşınarak Etiler'e yerleşti.

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı son günlerin yükselen yıldızı Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi.

ETİLER'E TAŞINDI

Oyuncunun hayatındaki tek değişiklik bununla da sınırlı değil. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı sanat kariyeri boyunca yaşamını sürdürdüğü Cihangir'deki evinden taşındı.

PAPARAZZİLERİN ETKİSİ VAR

Entelektüel merkezli Cihangir'den elit kesime hitap eden Etiler'e yerleşen oyuncunun bu kararı almasında paparazzilerin etkili olduğu olduğu söylendi. Eski mahallesinde magazinciler tarafından sürekli olarak görüntülenen ve bu durumdan oldukça rahatsız olan Özay'ın gözlerden uzak bir yaşam sürmek için böyle bir radikal karar aldığı öğrenildi.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Arduç Gupse Özay Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Sevgi:

zaten yakismiyorlardi

8
18
yanıtYanıtla
MALATYALI:

çirkin bir kadın

17
7
yanıtYanıtla
aşkısı:

oleyy sonunda barış hemen elçin in yanına

8
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne kadar boş konuşuyorsunuz. Yok yakışmıyorlar gidip Elçin''e koşsun nedir. Elçin''in bir birlikteliği var sırf güzellik yüzünden insanları birbirine yakıştırmayın. . Bırakın çocukça olan yorumlarınızı komik oluyorsunuz. . !

16
7
yanıtYanıtla
KA AKIL:

CEHENNEM SİZLERİ BEKLİYO HABERİNİZ OLA

12
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sizene milletin hayatindan ya

13
6
yanıtYanıtla
edebiyatçı:

Ayrilmalari iyi olmuş zaten hiç yakışmıyorlardı. .

11
7
yanıtYanıtla
ali:

araplar ne zaman bize destek olduda şimdi olacak

5
5
yanıtYanıtla
BRAVO ÇOK DOĞRU Bİ KARAR:

Bencede yakışmıyorlardı gupse barıştan 4 yaş bùyùktü zaten ve yaş farkıda belli oluyordu ( ablasi gibi duruyordu resmen) baris nasil sevgili olmus bununla hayret demekki şu laf cok dogru gönül bu anladiniz siz onu

4
3
yanıtYanıtla
w:

Sinir oluyorum şu Arduç a bide barış Arduç çıktı başımıza.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title