Haberler

Gülben ile Erhan Görüntülenmek İstemedi

Güncelleme:

Ünlü çift, bir alışveriş merkezinde çocukları için alışveriş yaptıktan sonra gazetecilere yakalanmamak için arka kapıdan çıksa da görüntülenmekten kaçamadı.

Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik, bir alışveriş merkezinde çocukları için alışveriş yaptı.

SERVİS KAPISINI KULLANDILAR

Görüntülenmemek için mağazanın servis kapısını kullanan çift, içeride yarım saat kaldı ve dışarı yine aynı kapıdan çıktı. Bu sırada ise objektiflere takıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Aslihan Mobil-IOS:

Off su kadin haber olmak icin ne yapacagini sasirmis Suc bunu haber yapanlarda

6
1
yanıtYanıtla
cicekmobilWeb@haberler.com:

Ay su maymunun habetini yapmayin lutfen biktik bu kadina her tarafi sarkmis artik o midesiz erhan nasil onunla evlendiyse onun yuzunde kendini kalitesiz yapti

5
1
yanıtYanıtla
misafir:

vallahi bende biktim ve gina geldi bu kadindan . . . . . simarik sey artik seni magazinde görmek istemiyoruz.

4
0
yanıtYanıtla
mersinli:

makyajsız maymuna benzediginin farkında demekki 42 lik teyze kocasıda merinosa benziyor birbirlerini bulmuşlar işte

3
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

gülbenin eski kocasının yüyeği çok genişmişşşş

1
3
yanıtYanıtla
RAS hanMobil-ANDROID:

Gülben çok güzel kadın cekemiyorsunuz

0
3
yanıtYanıtla
Bize neMobil-IOS:

Bu kadin nasil böyle gündemde kaliyor anlamadim. Hep bu magazinciler yüzünden. Siz bunlari böyle üstde tutmasaniz unutulur giderler..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title