Haberler

Erzincan'da Balkır rüzgârı esti

Güncelleme:

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü münasebetiyle Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen Ender Balkır konseriyle vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü münasebetiyle Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen Ender Balkır konseriyle vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Erzincan il protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı konser Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Ender Balkır söylediği türküler ile vatandaşları hem duygulandırdı hem eğlendirdi. Vatandaşların türkülere hep bir ağızdan eşlik ettiği Balkır, sahnedeki performansı ve türküleriyle katılımcılara unutulmaz bir konser akşamı yaşattı. Salonda ki kalabalık konserin bitimine doğru halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Konser öncesi Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Milletvekili Burhan Çakır birer konuşma yaparak, Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programlara katılımlılarından dolayı Erzincanlılara teşekkür ettiler.

Ardından konuşan Vali Mehmet Makas, "Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünü kutlamak adına hafta boyunca düzenlediğimiz etkinliklerden birindesiniz. Can Erzincanlılar 104 yıl önce bir olmuş diri olmuş ve bu cennet vatanı bize bırakmışlar. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm gazilerimizi ve bu cennet vatan için seve seve canlarını veren Aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Bugün burada yapmış olduğumuz faaliyetlere desteklerini esirgemeyen Binali Yıldırım'a, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sizlere hizmet etmek bizim için şereftir, katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve gerçekleştireceğimiz diğer etkinliklerde de hep beraber olmayı diliyoruz" dedi.

Öte yandan devam eden etkinlikler kapsamında, 11 Şubat Cuma günü saat 19.30'da ünlü sanatçı Oğuzhan Koç Erzincan Merkez Spor Salonu'nda sahne alarak Erzincanlı hemşerileriyle buluşacak. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Erzincan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title