Haberler

Demet Akalın, Kavgalı Olduğu Aleyna Tilki'den Şarkı Alacağını Açıkladı

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, kavgalı olduğu Aleyna Tilki'den yeni albümü için şarkı alacağını Twitter hesabından duyurdu. İkili arasındaki buzlar eridi.

Güzel şarkıcı Demet Akalın, yeni albümü için kavgalı olduğu Aleyna Tilki'den şarkı alacağını duyurarak bombayı patlattı. İkili arasındaki buzların eridiği anlaşıldı.

DEMET AKALIN, ALEYNA TİLKİ'NİN ŞARKISI ÇALINCA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Demet Akalın, Instagram hesabından canlı yayın yaptığı sırada arabasının radyosundan Aleyna Tilki'nin "Cevapsız Çınlama" şarkısı çalmıştı. Akalın, "dayanamadığım bir şarkı" diyerek tartışmanın fitilini ataşlemişti.

ALEYNA TİLKİ DE CEVAP VERMİŞTİ

Demet Akalın'ın bu yorumundan sonra, Aleyna Tilki'nin de Instagram'dan cevap vermesiyle ikili arasındaki gerginlik daha da artmıştı.

DEMET AKALIN, ALEYNA TİLKİ'DEN ŞARKI ALACAK

Demet Akalın, Twitter hesabından Aleyna Tilki'den şarkı alacağını duyurdu. İkili arasındaki buzlar böylece erimiş oldu.

ALEYNA TİLKİ'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a cevap gecikmedi. "Seviyorum onu dedi."

İşte Demet Akalın'ın o Tweet'i

Aleyna Tilki'nin Cevabı

Kaynak: Haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Instagram Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title