Haberler

Hacı Sabancı, Manken Neslihan Önder'le Görüşüyor

Güncelleme:

Özge Ulusoy'la bir süre önce yollarını ayıran genç iş adamı, 2006 Best Model birincisi Neslihan Önder ile İstanbul gecelerinde turladı.

Ömer-Arzu Sabancı çiftinin oğulları Hacı Sabancı, podyumları sevdi. Özge Ulusoy beraberliği ile gündeme gelen Hacı Sabancı bu kez de podyumlarda taç takmış başka bir güzele gönlünü kaptırdı. 2006 Best Model birincisi Neslihan Önder ile İstanbul gecelerini fethediyor.

2 HAFTADIR GÖRÜŞÜYOR

Genç işadamı, ilişkisini bitirdiği Özge Ulusoy'dan sonra, iki haftadır 2006 Best Model birincisi Neslihan Önder'le görüşüyor. Sabancı ile Önder önceki akşam İstanbul turundaydı.

İKİNCİ ADRES: ŞAMDAN

İkili önce Nişantaşı'nda bir bara gitti. Çıkışta karşısında gazetecileri gören Sabancı, kendisinden önce çıkan arkadaşlarına "Niye haber vermediniz?" diye sitem etti. Neslihan-Hacı ikilisi, Nişantaşı'ndan sonra Etiler Şamdan'a geçip burada eğlendi.

KARAGÜMRÜK ÇETESİ GÖZALTISI

Neslihan Önder, geçtiğimiz yıl Ben Burdan Atlarım yarışmasıyla gündeme gelmişti. Karagümrük Çetesi operasyonu kapsamında gözaltına alınan Önder, 10 şüpheli tehdit, şantaj, darp ve yaralama suçlarından sorgulanmak üzere emniyete götürülmüştü.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nişantaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title