Haberler

Arda Kural'ın Kaybolduğu İddiası Asılsız Çıktı

Güncelleme:

Bir süredir şizofreni tedavisi gören ve 25 gündür kaybolduğu öne sürülen Arda Kural'ın ilaçlarını kullandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bir süredir şizofreni tedavisi gören Arda Kural'dan haber var. Geçtiğimiz yıl, annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yaşamını sürdüren Kural'ı komşuları polise şikayet etmişti. Bir zamanların ünlü oyuncusunun bu dramı büyük yankı uyandırmıştı.

KAYIP OLDUĞU ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Daha sonra zor günler geçiren oyuncu hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Son olarak ise Arda Kural'ın 25 gündür kayıp olduğu ve annesinin de onu aradığı söylendi.


İLAÇLARINI KULLANIYOR DURUMU İYİ

Ancak bu iddialara, Arda Kural'ın yardımına koşan ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi'nden açıklama geldi.


Yapılan açıklamada, Kural'ın annesiyle evinde yaşadığı belirtilirken, "İlaçlarını kullanıyor ve sağlık durumu iyi" denildi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

sutı:

ya ardacım reklamlarla olmuyor ıste. senın donemın bıttı. gıt beledıyede copcu olarak ıse basla. rızkını cıkar. sen bunları beyenmezsın ama. ıllakı buyuk dızı projlerınde calısıp jıplere bınmen mankenlerle gezmen gerekıyor dımı. ha bu arada sonradan sızofren olunmaz

2
31
yanıtYanıtla
ARDA:

ALLAH AYNISINI SANA YAŞATIR IŞALLAH. HA BU ARADA ŞİZOFREN DOĞUSTAN VARDIR AMA HANGI YAŞTA CIKACAĞI BELLI OLMAZ YUCE ALLAHTAN DİLERİMKİ SEN DAHA BETERINI YAŞARSIN VE YAŞAYACAGINI COK IYI BILIYORUM DİNSİZ YOBAZ

yanıt11
yanıt0
SEDA:

ALLAH YARDIMCISI OLSUN ARDA VE TÜM HASTALAR İÇİN

30
1
yanıtYanıtla
hakan demir:

bu çocuk uyuşturucu yüzünden bu hale geldi, şizofreni falan hikaye. . madde kullanımının verdiği ruhsal çöküntüden dolayı nevrotik kişilik bozukluğu teşhisi konmuştu bunai şizofreni masal. . olum ne kullandında bu hale geldin?. . temiz zararsız bir adam inşallah düzelirsin. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title