Haberler

Mağaza Sahibi Kaza Yaptı, Çalışanlar Depoyu Boşalttı

Aydın'daki bir mobilya mağazasının sahibi 52 yaşındaki Alim Akyıldız, trafik kazası yapıp yaralanmasını fırsat bilen iki çalışan iddiaya göre, depoda bulunan çok sayıda mobilyayı "İflas ettik" diyerek sattı.

Aydın'daki bir mobilya mağazasının sahibi 52 yaşındaki Alim Akyıldız, Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde trafik kazası yapıp yaralanınca mağazayla ilgilenen kızı 24 yaşındaki Aylin Akyıldız'ın işlerden anlamamasını fırsat bilen iki çalışan iddiaya göre, depoda bulunan çok sayıda mobilyayı "İflas ettik" diyerek sattı. Yaklaşık 1.5 ay boyunca devam eden soygun, Aylin Akyıldız'ın depo için alınan kilidi iade etmek istemesiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınan çalışanlar Taner S. ile Ali M. mahkemece tutuklandı. Mağaza sahibi Alim Akyıldız, 100 bin liralık zarara uğradığını söyledi.

Aydın merkezdeki Yağcılar Çarşısı içinde mağazası bulunan, 30 yıldır da mobilya işiyle uğraşan Alim Akyıldız, geçen Ramazan Bayramı'nın birinci günü, eşi 51 yaşındaki Bahriye, oğlu 16 yaşındaki Erhan ve kızı Aylin Akyıldız ile birlikte Bursa'da yaşayan evli kızı Canan Akgül'ü ziyaret etmek üzere Aydın'dan Bursa'ya doğru yola çıktı. Alim Akyıldız yönetimindeki 09 AC 396 plakalı otomobil Balıkesir'in Susurluk İlçesi yakınlarında trafik kazasına karıştı. Kazada, Alim Akyıldız, eşi ve oğlu ağır, kızı Aylin hafif yaralandı. Akyıldız ve ailesi, Bursa Uludağ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Aylin Akyıldız, tedavisinin ardından taburcu olup Aydın'a döndü ve mağazayla ilgilenmeye başladı.

'MAĞAZAMIZ İFLAS ETTİ' DİYE SATMIŞLAR

Mobilya mağazasının başına geçen Aylin Akyıldız'ın işleri çok iyi bilmemesi ve sürekli Bursa'da tedavi gören ailesiyle ilgilenmesini fırsat bilen mağaza çalışanları 46 yaşındaki Taner S. ile 41 yaşındaki Ali M., genç kıza, deponun anahtarının bozulduğunu söyleyip değiştirilmesini istedi. Yanlarında 8 yıldır çalışan iki işçiye güvenen Aylin Akyıldız, 30 lira verip yeni kilit aldırdı. Kilitle birlikte verilen 3 anahtardan birini saklayan çalışanlar, Akyıldız'a iki anahtar teslim etti. İki çalışan iddiaya göre, yaklaşık 1.5 ay boyunca mağazanın deposundaki malları, mağazaya ait kamyonla özellikle akşam saatlerinde Aydın merkez ve ilçelerinde "Mağazamız iflas etti, o yüzden indirim yaptık" diyerek yarı fiyatına sattı.

KİLİT PARASINI PAHALI BULUNCA ORTAYA ÇIKTI

Kilidi değiştirdikten sonra başka bir dükkanda aynı kilidin yarı fiyatına satıldığını gören Aylin Akyıldız, asma kilidi iade etmek istedi. Kilidi satan işyeri sahibinin, "Üç tane de anahtar olması gerekirdi. Siz ikisini getirmişsiniz" demesiyle üçüncü anahtarı aramaya başlayan Aylin Akyıldız anahtarın çalışanlarda olduğunu fark edip polise başvurdu. Efeler Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alınan Taner S. ile A. suçlarını itiraf etti.

KAYIP ANAHTAR ÇÖZDÜ

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan iki mağaza çalışanının kendilerine yaklaşık 100 bin lira zarar verdiklerini belirten mağaza sahibi Alim Akyıldız, "İkisi de uzun zamandır yanımda çalışıyordu. Ben kaza geçirince tezgah kurup mağazadaki malları satmışlar. Taner S., geçtiğimiz hafta kendisine bir ev alıp eşi B.S'nin üzerine yapmış sonra da yaptıkları şey belli olmasın diye eşiyle anlaşmalı olarak boşanmış." dedi.

Mağazada çalışanların ihanetine uğradıklarını söyleyen Aylin Akyıldız da, "Bende iki anahtarın olması her şeyi ortaya çıkardı. Üçüncü anahtarı istedim, 'Bizde yok' dediler. Sonra anahtarı ellerinde görünce polise gittim. Polis gözaltına alınca yaptıklarını itiraf ettiler. Sattığımız malları müşteriye teslim etmek istediğimizde takımların eksik olduğunu görüyoruz. Müşterilerimize karşı mahcup olduk. Yaklaşık 1.5 aydır her gün depodan çaldıkları malları kendi kamyonumuzla götürüp satmışlar." diye konuştu. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title