Haberler

Maçın Ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Takımının Şehirden Destek Görmeyen Bir Takım Olduğunu Belirterek, Gelecek Yıl Tekrar Turkcell Süper Lig'e Çıkabilmesi İçin Şehrin İleri Gelen İnsanlarının Desteğinin Şart Olduğunu Söyledi

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımının şehirden destek görmeyen bir takım olduğunu belirterek, gelecek yıl tekrar Turkcell Süper Lig'e çıkabilmesi için şehrin ileri gelen insanlarının desteğinin şart olduğunu söyledi.

Kutlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmada üstün bir oyun oynadıklarını belirterek, girdikleri gol pozisyonlarının sadece ikisini gole çevirebildiklerini kaydetti.

Daha önce üstün oynadıkları maçlarda mağlup olduklarının hatırlatan Kutlu, şunları söyledi:

'Biz bu işi başarmak istiyorduk, ama yapamadık. Bu takımdaki futbolcuların ve bizlerin bir sürü sıkıntısı var ama biz bunları hiçbir zaman kamuoyuyla paylaşmadık. Yine paylaşmayacağım, kendimi kurtarmak adına bir şeyler söylemek istemiyorum çünkü. Ancak yarıştığımız takımlara bakarsak bu şehir bir yönetim kurulu ve bir başkanın üzerine kalmış. Diğer şehirlerin takımları belediye destekli. Şehrin çok büyük mali ve maddi imkanlar sağladıkları takımlarla yarıştık. Bizim devre arasında yaptığımız transferlerle diğer takımların yaptığı transferler çok farklı. Dediğim gibi sadece yönetim kurulu ve bir başkanın üzerine kalmış bir takım. Dışarıdan, şehirden hiçbir destek görmeyen bir takım. Bu sıkıntılara rağmen futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dediğim gibi sonuna kadar mücadele ettiler ama yapamadık. Bu imkansızlıklara rağmen biz bu işi yapabilir miydik; oynadığımız şanssız maçlar vardı, kazansak yapabilirdik.'

Gelecek sezon takımda kalmayı düşünmediğini 3 hafta önce yönetim kuruluna açıkladığını kaydeden Kutlu, 'Denizlispor, Süper Lig'e yakışan bir takım. İnşallah Denizlispor takımı önümüzdeki sene Bank Asya Ligi'nde iyi bir oluşum içine girer. Şehrin de daha büyük desteğini alarak, Süper Lig'e güçlü bir şekilde döner diye umuyorum. Bu şehir, buranın insanları bunu hak ediyor. Dönebilmesi için şehrin ileri gelen insanlarının takımına büyük destek olması lazım' dedi.

Futbolculardan Ahmet Cebe de küme düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Altyapıdan yetişen ve bu sezon ilk defa bugün forma giyen Erhan Kartal ise elinden geldiğince formayı bırakmamaya çalışacağını belirterek, 'Denizlispor'un vazgeçilmezi olmaya çalışacağım' diye konuştu.

Çağlar da hakkında yapılan transfer dedikodularıyla ilgili sorulara, 'Sezon devam ettiği için bunlarla ilgilenmiyorum, bunlar geliyorsa başkanımıza geliyor. Gerekli şeyleri zamanı geldiğinde size de söylerler. Hala ben Denizlispor'un malıyım' diye cevap verdi.

- GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ-

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, koşmayan, mücadele etmeyen bir takım için yenilginin normal olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Futbolcularım, sanki yaz tatiline çıkmış bir takım gibi oyun sergilediler. Böyle maçlar olmamalı normal şartlarda. İşimizi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Bugün bazı arkadaşlarımız, bazı yerlerde görevlerini yerine getirmediler. Futbol sahada 11 kişi ile oynanıyor. Sahada 2-3 kişinin mücadele etmesi yeterli olmuyor. Şu anda kendimi iyi hissetmiyorum. Onu söyleyebilirim. Rahatsız oldum bu durumdan. İlerleyen günlerde futbolcularımız bu rahatsızlığımı hissedecekler. Bugün gerekli mücadeleyi sergilemediğimiz doğru. Bu tarzda hareket edilmemesi gerektiğini futbolcularıma anlatacağım.'

Bugünkü mücadeleye bakıldığında bazı futbolcularının aklının tatilde olduğunu gördüğünü ifade eden Doll, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Tatilde olmak istiyorlarsa, bugünden itibaren de tatilde olabilirler. Bazı futbolcularımızın haftalarca süren sakatlıkları vardı. Kendilerine şans verdik. Bu şansı değerlendirebildiklerini söyleyemeyiz. Denizlispor'a baktığımızda, kendileri düşmesine rağmen, bir sonraki sezonda Süper Lig'de yer bulma adına kendilerini hırpaladıklarını, ikili mücadeleye girdiklerini görüyoruz. Demek ki onlar ödevlerini daha iyi yapmışlar. Biz yapamadık. Bazı futbolcularımız yaz tatiline girmişlerse, bundan sonra yaz tatilinde olduklarını anlayacaklar.'

Oyuncu Alpaslan Erdem de maça iyi başlayamadıklarını belirterek, Denizlispor'un düşmesine rağmen çok iyi bir maç çıkardığını kaydetti.

(AY-MUS-ALK-ÜLK-SÇ) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title