Haberler

Luis Figo ve Aldair, Dha'ya Konuştu

Luis Figo: "Türkiye iyi bir lige sahip" "Pepe ve Quaresma, Beşiktaş için bir şans" Aldair: "Umarım Cengiz çok iyi yerlere gelir" İbrahim ALİOĞLU - Doğanay YAVUZ / İSTANBUL, Efsane Sporcular Derneği açılışına katılan Portekiz ve Brezilya'nın efsane futbolcuları Luis Figo ve Aldair, Demirören...

Luis Figo : "Türkiye iyi bir lige sahip"

"Pepe ve Quaresma, Beşiktaş için bir şans"

Aldair: "Umarım Cengiz çok iyi yerlere gelir"

İbrahim ALİOĞLU - Doğanay YAVUZ / İSTANBUL,

Efsane Sporcular Derneği açılışına katılan Portekiz ve Brezilya'nın efsane futbolcuları Luis Figo ve Aldair, Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE İYİ BİR LİGE SAHİP"

Bakırköy'de bir otelde gerçekleştirilen Efsane Sporcular Derneği açılışına katılan dünyaca ünlü Portekizli eski futbolcu Luis Figo, Türkiye Ligi'nde üst düzey oyuncuların forma giydiğini belirterek, "Türkiye iyi bir lige sahip. Şampiyonlar  Ligi'nde takımları olan bir ülke. Türk futbolcular Avrupa Liglerinde çoğaldı. Uluslararası futbolcular Türkiye Ligi'ne de transfer oluyor" ifadelerini kullandı.

"PEPE VE QUARESMA, BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞANS"

Kendi ülkesinin vatandaşı olan Pepe ve Quaresma hakkında da konuşan Figo, "Kendiler çok büyük futbolcular. Onların Türkiye ve kulüpleri için bir şans olduğunu düşünüyorum" dedi

ALDAIR: "UMARIM CENGİZ ÇOK İYİ YERLERE GELİR"

İtalya'nın Roma Kulübü'nde oynayan Cengiz Ünder hakkında övgü dolu sözler sarf eden ve Cengiz'in gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Cengiz, Roma'da çok genç bir oyuncu. Kendisi hevesli ve çabalıyor bu sebepten çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Aldair, Hakan Çalhanoğlu ve Salih Uçan ile ilgili olarak ise, "İkisi de gayet iyi durumdalar ve çok çabaladıklarını düşünüyorum. Umarım böyle devam ederler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Luis Figo Türkiye Pepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title