Haberler

Londra: Beckham, Ada'ya Dönmek İstiyor

İngiltere Milli Takımı'nın Eski Kaptanı ve Real Madrid'in Yıldızı David Beckham, İngiltere'ye Dönmek İçin Girişimlerini Hızlandırdı.

İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı ve Real Madrid'in yıldızı David Beckham, İngiltere'ye dönmek için girişimlerini hızlandırdı.

Real Madrid'de huzursuz olduğu İspanyol ve İngiliz basınında sık sık yer almaya başlayan, İngiliz yıldız David Beckham, tekrar Ada'ya dönmek için kolları sıvadı. Özellikle, takımının Pazar günü Bernabeu Stadı'nda Barcelona'yı 2-0 yendiği maçta sadece son sekiz dakikada görev alan Beckham'ın, bu maçla birlikte ipleri koparma noktasına geldiği iddia ediliyor. Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello'yla görüşmeye ve takımdan ayrılmak istediğini açıklamaya hazırlanan Beckham'ın, İngiltere'den birçok teklif aldığı ancak tek döneceği takımın Manchester United olduğu da ifade ediliyor.

Beckham ise, İngiliz basınına yaptığı açıklamalarda, Arsenal ve Chelsea'den teklif gelmesi halinde bile bunları kabul etmeyeceğini, her zaman ilk tercihinin Manchester United olduğunu söylüyor. Beckham, Manchester'ın dışında sadece Tottenham forması giyebileceğini de vurgularken, Tottenham'ım çocukluğunun takımı olduğunu ve Amerika'dan ciddi bir teklif gelmesi halinde bunu da değerlendirebileceğinin sinyallerini verdi. Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson'la ilişkilerine de değinen İngiliz yıldız, "Futbolculuk hayatım boyunca Ferguson'la aram iki kez açıldı. Ancak Ferguson benim takımdan ayrılmamı istemedi. Aramızda ciddi bir problem yok. Şayet Manchester'a gelirsem şansım tekrar dönebilir" dedi.

2006 Dünya Kupası'nın ardından İngiltere Milli Takım kaptanlığını bıraktığını açıklayan David Beckham, daha sonra milli takımın yeni teknik direktörü Steve McClaren tarafından kadroya çağrılmayarak büyük bir şok yaşamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title