Haberler

Lokomotif Çarpması Sonucu Hayatını Kaybeden Gencin Ölümünde 'İhmal' İddiası

Güncelleme:

Hemzemin geçitten otomobili ile geçerken lokomotifin çarpması sonucu hayatını kaybeden 'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu Deniz Bezek'in ölümünde 'ihmal' olduğu ileri sürüldü.

Adana'da hemzemin geçitten otomobili ile geçerken lokomotifin çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek'in internette yayınlanan "Sıfır Bir" dizisinde oyuncu olduğu ortaya çıktı. Arkadaşları, hemzemin geçit görevlisinin ihmali sonucu dizi oyuncusunun hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

Olay, Seyhan ilçesindeki Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. Deniz Bezek (26) yönetimindeki 45 YB 0865 plakalı otomobile, hemzemin geçitten geçerken lokomotif çarptı. Otomobilde sıkışan Deniz Bezek, kaza yerinde hayatını kaybetti. Bezek'in Adana'da çevrilen ve internet üzerinden yayınlanan "Sıfır Bir" dizisinin başrol oyuncularından biri olduğu ortaya çıktı. Cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Ailesi ve oyuncu arkadaşları da adli tıp kurumuna akın etti.

"BİZİM ARKADAŞIMIZ CANIMIZ, BİR İHMAL KURBANI"

"Sıfır Bir Adana" dizisi başrol oyuncusu Ali Sancaklı, 2 yıldır Bezek ile birlikte dizi setlerinde çok şey paylaştıklarını bir çok senaryo ezberlediklerini belirterek, "Ama şimdi onun bir hiç yüzüne aramızdan ayrılmasına inanamıyoruz. Deniz Bezek sabah evine giderken bariyerler kapalı olmadığı için hemzemin geçitten geçmiş ancak ona lokomotif çarpmış. Orada hemzemin geçit görevlisi var. Bu arkadaş tren ya da lokomotif geldiği zaman düğmeye basıp bariyerleri indiriyor. Ancak güvelik görevlisinin polise verdiği ifadeye göre o sıra tuvalete gitmiş. Tamam tuvalete gitmiş olabilirsin. Ancak telsiz var, telefon var neden haberleşilmiyor. Bizim arkadaşımız canımız, bir ihmal kurbanı. Bunun için biz ihmali olanlardan sonuna kadar davacıyız. ve bu kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Ben bu konuda yetkililerden yardım istiyorum. Bizim bugün içimiz yanıyor. Artık Deniz Bezek aramızda yok. O daha 26 yaşındaydı bir sürü hayali vardı" diye konuştu. Bu sırada hemzemin geçit görevlisinin gözaltında olduğu, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kazanın ardından Deniz Bezek'ten geriye dizi de rol aldığı sahneler kaldı.

Lokomotif Çarpması Sonucu Hayatını Kaybeden Gencin Ölümünde 'İhmal' İddiasıDeniz Bezek

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükdikili Seyhan 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

:

BEN IŞIKLARDA YEŞİL YANDIĞINDA BİLE SAĞA SOLA BAKIYORUM ÇÜNKÜ KARŞI YADA SAĞ SOL TARAFTAN KIRMIZIDA GEÇEN HAYVANLAR OLUYOR .

31
0
yanıtYanıtla
Biri,:

Allah Rahmet Eylesin.. Hemzemin gecit, standartlarda yapilmis ise, gecen araclarin bir ihmalligi olabilir..Her iki tarafin da ihmallerine karsi gene de yetkililerin , bu islerin en iy hangi ulkelerde,nasil yapildigini ogrenip ayni standartlarda uygulama yapabilirler.. Ayrica hemzemin gecitlerde gorevli falan olmaz.Bir kisinin sahsi insiyatifine birakilmaz boyle isler..

9
0
yanıtYanıtla
Hamit Çimen:

Rabbim Sevdiği Kulları Yanına Erken Alırmış Mekanın cennet Olsun Güzel Kardeşim

8
0
yanıtYanıtla
mehmet:

ihmal olmayan bi kaza var mı? işin garibi de kimse sorumluluk almıyor çünkü halk olarak hemen boyun eğiyoruz

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet yurguc:

Allah rahmet eylesin mekânın cennet olsun

6
0
yanıtYanıtla
Guler:

Allah rahmet eylesin ne yazikki kaza diyince teksirli istemeden olusmuş diye bir ceza yok o zaman istiyerek gencecik nasil oluyor ateş dustugu yeri yakiyor herkez seyirci karsidan bakiyor

5
0
yanıtYanıtla
osman şahin:

bir insan nelerle yetişiyor yazık kendine yazık anne babaya ve aileye insan hayatının her anında akıllı ve dikkatlı olmalı yoksa sonu aci olur. allah rahmet eylesin

2
1
yanıtYanıtla
Guler:

Allah rahmwt eylesin adi kaza bizimde icimizi yakyti olan gidene oluyir yakinlari onsuz kaliyor turkiyede tarafik kazasi yapana bir sey olmuyor ne yazikki

2
1
yanıtYanıtla
ALİCAN BULUT:

ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE UYUSUN ( AMA BU ARKADAŞ BAŞROL OYUNCUSU DEĞİL ARKADAŞLAR )

1
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM. ESKİDEN ''TAN TAN'' DEDİĞİMİZ DEMİRYOLU BARİYERLERİ MANUEL DEĞİL, OTOMATİK. BENDE ÇOK ŞAHİT OLDUM. TREN GELMEZDEN YAKLAŞIK 5 DAKİKA ÖNCE SESLİ İKAZ İLE KAPANIR. NE HİKMETSE BEKLEMEK YERİNE 1-2 DAKİKA TEREDDÜTTEN SONRA BAZI SÜRÜCÜLER ÇAPRAZ GEÇİŞ YAPIYORLAR. İŞTE KAZANIN BÜYÜK İHTİMALLE OLUŞ NEDENİ DE BU. O TAN TAN KULÜBESİ ESKİDEN KALMA. ÇİFT HAT OLDUĞU İÇİN KONTROL AMAÇLI HALA FAALİYETTE OLABİLİR. AMA İHMAL SÖZ KONUSU OLAMAZ. BU SİSTEMİ İNANIN ELLE KAPATAMAZSINIZ.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title