Haberler

Lionel Messi, Barcelona'dan ayrılmak istediğini yönetime iletti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da sezonu hayal kırıklığıyla geçiren Barcelona'da Lionel Messi krizi de patlak verdi. Arjantinli yıldızın sözleşmesini tek taraflı feshedip Katalan ekibinden ayrılma isteğini yönetime ilettiği öne sürüldü.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'ten 8 gol yiyerek sezonu sonlandıran Barcelona'da kriz sürüyor. Arjantinli futbolcu, Katalan ekibine takımdan ayrılmak istediğini iletti.

İspanyol Marca gazetesinde çıkan habere göre kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu ile görüşme gerçekleştiren Messi, sözleşmesindeki maddeyi devreye sokup tek taraflı fesih yapmak istediğini yönetime söyledi. Messi'nin 2001 yılında altyapısına girdiği Katalan ekibinden ayrılması üzerine yaşanan bu gelişme dünya basınında da geniş yer buldu.

KENDİNE GELECEK GÖRMÜYOR

Geçtiğimiz günlerde takımın yeni teknik direktörü Ronald Koeman ile görüşen Messi'nin Barcelona'da kendine bir gelecek görmediğini düşündüğü ifade edilmişti.

YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Barcelona yönetiminin Messi'nin ayrılık kararının vermesinin ardından yönetimin olağanüstü toplandığı öğrenildi.

OYUNCULARDAN DESTEK

Barcelona'nın eski oyuncusu olan ve bir dönem Messi'yle de oynayan Carles Puyol, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Tüm desteğim seninle Lionel" ifadelerini kullandı. Öte yandan takımın golcü ismi Luis Suarez de bu paylaşıma alkış emojisi attı.

Lionel Messi, Barcelona'dan ayrılmak istediğini yönetime iletti

VEDA MESAJLARI DA GELDİ

Katalonya Özerk Hükümeti Başkanı Quim Torra, Lionel Messi için veda mesaj paylaştı. Torra, "Messi, Katalonya her zaman evin olacak. Bize yaşattığın olağanüstü futbol ve mutluluk için teşekkür ederim. Dünyanın en iyi oyuncusu, seni asla unutmayacağız" dedi.

4 ŞAMPİYONLAR LİGİ KAZANDI

19 yıldır takımın bünyesinde yer alan Lionel Messi, bordo mavili formayla 4 Şampiyonlar Ligi kazanmıştı. 33 yaşındaki dünya yıldızının 10 La Liga, 6 İspanya Kupası, 7 İspanya Süper Kupası, 3 UEFA Süper Kupası ve 3 Dünya Kulüpler Şampiyonası zaferi de bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Barcelona La Liga Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500

Yorumlar (8)

düşünen insan:

ronaldo nun hep altında kaldın

9
15
yanıtYanıtla
LFC:

istatistikler öyle demiyor. ronaldodan 2 sene sonra başladı futbola. ikiside emekli olunca gol asisst kazandıkları kupa ve ballon dor ödüllerine bakarız. kim kimin altında kalmış xD

yanıt4
yanıt0
Bayern aşkı:

Vay be. Ah be münih ne yaptın sen xd

6
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

ISLAMLA TANIŞMADAN, ŞU DÜNYADAN GİTCEKSİNİZ YA, OFF OFF

1
2
yanıtYanıtla
OSMAN:

messi real madride mi?

1
2
yanıtYanıtla
XXX JUVE:

Hadi messi gel juventusa ronaldoyla harika bir ikili olursunuz

0
1
yanıtYanıtla
CİTYE GEL ABİ:

ABİ GEL CİTYE AGÜEROYLA EFSANE OLURSUNUZ

0
0
yanıtYanıtla
UMUT DÜNYASI:

come to besiktaş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title