Haberler

Lazio'nun 15 milyon euroluk teklifini reddeden F.Bahçe, Vedat Muriqi'i 18 milyon euro ve bonuslar karşılığında gönderecek

Güncelleme:

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi için İstanbul'a geldi. Lazio'nun Vedat Muriqi için yaptığı resmi teklif de ortaya çıktı. Lazio'nun 15 milyon euro teklif ettiği Vedat için F.Bahçe 25 milyon istiyor. Tarafların 18 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşması bekleniyor.

TFF'nin açıkladığı harcama limitleri sonrasında büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe bütçesinde tasarrufa gitmek dışında değerini bulan oyuncuyu satarak harcama limitine nefes aldırmaya çalışacak. Bu bağlamda ilk iyi haber İtalya'dan geldi. İstanbul'a gelen Lazio yetkilileri, Vedat Muriqi'i resmen istedi.

Vedat'ı kadrosuna katmak isteyen Lazio, Kosovalı golcü için 15 milyon euroluk bonservis bedeli önerdi ancak bu teklif Fenerbahçe yönetimi tarafından reddedildi. Lazio yöneticileri, şu anda Vedat Muriqi için sarı-lacivertli idarecilerle Çırağan Sarayı'nda bir görüşme gerçekleştiriyor.

YÖNETİM 25 MİLYON İSTİYOR

Lazio'nun teklif ettiği 15 milyon euroyu az bulan Fenerbahçe yönetimi, İtalyan kulübünden pazarlıksız olarak tam 25 milyon euro bonservis bedeli talep etti. beIN SPORTS'un haberine göre; 18 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşılması bekleniyor.

YÜZDE 15'İ RİZESPOR'A

Vedat Muriqi'nin satılması durumunda bonservisinin yüzde 15'i ise eski takımı Çaykur Rizespor'a gidecek.

Bu sezon Fenerbahçe'de 36 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu 17 gol atıp 7 asist yaptı. Süper Lig'de ise 32 maçta 15 gol ve 6 asistle oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul İtalya Lazio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (17)

IHTIYAR:

Abartmayin loo. Satin gitsin loo

8
5
yanıtYanıtla
ömer:

lazioda hiç akıl yokmuş bu adama bu para verilirmi :D

6
7
yanıtYanıtla
fe:

Hani elmas nerde Ali Koç gerçekten işi biliyor

8
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Hala anlamadinmi Fenerbahçe elması o paraya satmadı o trensferde hile vardı rodrigeste olduğu gibi

yanıt4
yanıt3
İtalyan ortak:

Yine İtalya;))

yanıt1
yanıt1
HASAN:

20 de anlaşın gitsin

5
3
yanıtYanıtla
FB:

40 MİLYON EURO DEĞERİ OLAN OYUNCUYU 20 MİLYON EUROYA VERMEYE ÇALIŞMAK KULUBÜN ÇARESİZLİĞİNİ GÖSTERİYOR MAALESEF

5
3
yanıtYanıtla
ticari:

boş yapma

yanıt4
yanıt2
A SPOR:

ANADOLU TAKIMLARINDAN BÜYÜKLERE GELİP DE TEK BALON ÇIKMAYAN GOLCÜ

6
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Etmez

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title