Haberler

    Larin'in Performansı Mls'i Salladı!

    MLS resmi sayfası Kanadalı golcünün Beşiktaş’ta hat-trick yaparak sezona başladığını duyuran bir haber yayınladı. Orlandolular bir kez daha pişmanlıklarını dile getirdi. Beşiktaş ise durumdan çok mutlu.

    ABD'nin Orlando City takımından Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin geçen sezon çok fazla forma şansı bulamamıştı. Daha çok yatırım amaçlı transfer edilen genç oyuncu buna rağmen verilen şansları çok iyi kullanıp, son karşılaşmada Sivasspor karşısında sezonu hat-trick yaparak kapatmıştı. Kanadalı oyuncu yeni sezona da Torshavn karşısında aynı tarifeyle başladı. Faroe Adaları ekibi karşısında 3 golle yıldızlaşan Larin'in performansı ABD'de de gündem oldu. MLS'in resmi sitesi Larin hakkında şu ifadeleri kullandı:
    ÖVENLER DE VAR SÖVENLER DE
    "Eski Orlando City oyuncusu Larin, ilk sezonunda Beşiktaş'ta sezonu 3 golle kapatmıştı. Torshavn karşısında alınan 6-0'lık galibiyette de 3 gol atarak takımının ilerlemesine katkıda bulundu. 23 yaşındaki oyuncu, Lens'in topuk pasıyla perdeyi açıp, Caner'in ortasında ikinci golünü attı. 79'uncu dakikada da hat-trickini tamamladı." Orlandolu taraftarlar ise onu elden kaçırmanın kıskançlığıyla haberin altına onlarca yorum yaptı. Bazıları Larin'in Beşiktaş'a geliş kararına destek verip, saygı duyarken, bazıları da küfürler savurdu.
    NEGREDO'NUN HİÇ ŞANSI YOK
    Teknik Direktör Şenol Güneş ise Larin'in performansından memnun. Hazırlık dönemindeki açıklamalarında da öncelikle ona şans vereceğini belirten Güneş, "Taşıyamazsa, başkasına devreder" şeklinde tavrını net biçimde göstermişti. Larin bu performansıyla Şenol Hoca'nın birinci forveti olma konusunda büyük bir mesafe kat etti. Onun bu formu, takımda artık şans bulması imkansız hale gelen Negredo'nun da gidişini hızlandıracak gibi.
    (Akşam)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Orlando Magic Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title