Haberler

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun'un editörlüğünü üstlendiği 'Disiplinler Arası Bir Bakışla Afet Yönetimi' adlı eser yayımlandı

Güncelleme:

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun'un editörlüğünü üstlendiği 'Disiplinler Arası Bir Bakışla Afet Yönetimi' adlı bilimsel kitap, yayımlandı. Kitap, afet yönetimi alanındaki disiplinlerin bilimsel çalışmalar üzerinden anlatıldığı ve çeşitli alanlardan uzmanların makalelerini içeriyor.

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun'un editörlüğünü üstlendiği "Disiplinler Arası Bir Bakışla Afet Yönetimi" adlı eser, bilimsel kitap kategorisinde yayımlandı.

Altun, kitap mağazaları ile internet üzerinde satışa sunulan eseri, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ile Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a takdim etti.

Afet yönetimindeki disiplinlerin bilimsel çalışmalar üzerinden anlatıldığı, ekonomi, sosyal hizmet, psikoloji ve iletişim gibi alanların işlendiği kitapta, Tümgeneral Sebahattin Kılınç, Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner, Doç. Dr. Serdar Yener, Dr. Öğr. Üyesi Gizem Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Erkan Kurnaz, Dr. Öğr. Üyesi Feyza Beki, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa İslamoğlu ile Esra Çömezoğlu gibi isimlerin makaleleri yer alıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Eskişehir Psikoloji Kültür Sanat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title