Haberler

Küçükçekmece'de bina sakini gibi girip evi soydular

Güncelleme:

- (özel) Küçükçekmece'de bina sakini gibi girip evi soydular Önce kapıyı çaldılar kimse olmayınca evdeki altınları çalıp kaçtılar Küçükçekmece'de, kimliği henüz tespit edilemeyen iki kadın bina sakini gibi apartmana girerek kapıyı çaldı.

- (özel) Küçükçekmece'de bina sakini gibi girip evi soydular

Önce kapıyı çaldılar kimse olmayınca evdeki altınları çalıp kaçtılar

İSTANBUL - Küçükçekmece'de, kimliği henüz tespit edilemeyen iki kadın bina sakini gibi apartmana girerek kapıyı çaldı. Evde kimsenin olmadığını görünce evdeki altın ve paraları çalıp kaçtılar. Kadınların kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 27 Ağustos'ta Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi iki katlı bir binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz tespit edilemeyen iki kadın apartman sakini gibi binaya girdi. Önce kapıları çalan şüpheli kadınlar, evde kimsenin olmadığını fark edince kapıyı zorlayıp kırarak açtı. Daha sonra eve giren hırsızlar, yatak odasındaki 6 altın yüzük, 2 gram altın, 3 tane de çeyrek altın ile bin 500 TL para çalıp kaçtı. Kadınların binadan çıkıp kaçtığı anlar sokaktaki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Akrabalarına giden ev sahibinin eşi ise döndüğünde kapının açık olduğunu ve evin dağıldığını görünce, pazarcılık yapan eşini aradı. Eşinin araması üzerine Emrah Bitlislitek ise polisi arayarak ihbarda bulundu.

Olay üzerine ev sahipleri polise ihbarda bulunarak, şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis parmak izi ve delil incelemesi yaptı. Yapılan incelemenin ardından hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Hırsızların önce adres bahanesiyle kapıları çaldığını anlatan ev sahibi Emrah Bitlislitek, "Saat 14.00-15.00 civarı eşim aradı, ben o ara pazardaydım. Böyle böyle bir olay yaşandı, evi dağıtmışlar. Akşamüzeri eve geldim, evin her tarafını dağıtmışlar. Kapıyı kırmışlar, şansa mahallede de o ara kimse yokmuş. Normalde çok kalabalık bir mahalle. Ellini kollunu sallaya sallaya hiçbir yere girmeden direk buraya girmişler. Her şeyi 18 dakika içinde halletmişler. 6 tane altın yüzük, 2 tane gram, 2 tane de çeyrek altın ile bin 500 TL çalmışlar. O sıra da eşim yan tarafta halamın oğullarının mevlidi vardı, oradaydı. Hepsi aile apartmanı alttakiler de evdeymiş ama duymadı. Ses yapar diye birinci kata değil ikinci kata girmişler. Önce kapıları çalıyorlar evde kime varsa yanlışlıkla geldik, adres soruyorlar. Ama yoksa kapıyı kırıp eve giriyorlar. 10-15 dakika içinde işlerini halledip gidiyorlar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title