Haberler

Kredi çekmeyi düşünenler dikkat! İşte banka banka güncel faiz oranları

Güncelleme:

Konut ve otomobil piyasasının hareketlenmeye başlamasıyla vatandaşlar, kredi araştırması yapmaya başladı. Kamu bankalarının başlattığı kampanya ile faizler dip yaparken en çok merak edilen konulardan biri de bankaların faiz oranları oldu. İşte banka banka güncel faiz oranları.

Üç kamu bankasının başlattığı düşük faizli kredi kampanyası sonrası yüksek faiz oranları yerini daha makul oranlara bırakmaya başladı. Faizlerin düşmesiyle birlikte konut ve otomobile talep artarken fiyatlar yükselişe geçti. Faizlerdeki düşüşü değerlendirmek isteyen vatandaşlar da bankaların güncel faiz oranlarını araştırmaya başladı.

İşte banka banka güncel kredi faiz oranları:

ZİRAAT BANKASI

Sıfır konut kredisi faiz oranı: 0,64

İkinci el konut kredisi: 0,74

Sıfır araç kredi faizi: 0,49 - 0,69

İkinci el araç faizi: 0,82

VAKIFBANK

Sıfır konut kredisi faiz oranı: 0,64

İkinci el konut kredisi: 0,74

Sıfır araç kredi faizi: 0,49 - 0,69

İkinci el araç faizi: 0,82

HALKBANK

Sıfır konut kredisi faiz oranı: 0,64

İkinci el konut kredisi: 0,74

Sıfır araç kredi faizi: 0,49 - 0,69

İkinci el araç faizi: 0,82

İhtiyaç kredisi: 1,07

AKBANK

Direkt kredi: 1,49

İhtiyaç kredisi: 1,45

Taşıt kredisi: 1,10

GARANTİ BANKASI

İhtiyaç kredisi: 0,99

Konut kredisi: 0,91

Taşıt kredisi: 1,14

İŞ BANKASI

İhtiyaç kredisi (sigortalı): 0.,89

Taşıt kredisi: 0,87

Ev kredisi: 0,87

YAPI KREDİ

Bireysel ihtiyaç kredisi: 1,54

Konut kredisi: 0,89

Taşıt kredisi: 0,89

TEB

İhtiyaç kredisi: 0,89

Taşıt kredisi: 0,94

Konut kredisi: 1,10

QNB FİNANSBANK

İhtiyaç kredisi: 0,89

Konut kredisi: 1,18

Taşıt kredisi: 1,45

DENİZBANK

Taşıt kredisi: 1,16

İhtiyaç kredisi: 1,24

Mortgage kredisi: 1,09

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Banka Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500

Yorumlar (31)

Sahte reklam:

Gerçek oranlar değil, gidin başvurun görün oranları. . .

14
0
yanıtYanıtla
adem:

konut kredisine yapilandirma istiyoruz

5
2
yanıtYanıtla
Mağdur Vatandaş:

Yapılandırma bekliyoruz. Kredimi 0. 94 den çektim daha 10 gün olmadan 0. 74 oldu ve yapılandırma olmuyor dediler. Lütfen yapılandırma yapılsın

3
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

bankaya yapılandırma istediğinize dair dilekçe verin ve gelecek yazılı olumsuz cevaba istinaden tüketici mahkemesine verin. Mahkeme masraflarıyla birlikte ilgili banka yapılandırmanızı yapacaktır. Bu konuda her ne kadar bankalar mercekle görebileceğin 10. larca sayfa sözleşme imzalatmış olsalar dahi bu sözleşmelerin bir hükmü bulunmamaktadır.

yanıt0
yanıt0
mümin:

faiz haramdır

3
3
yanıtYanıtla
Mümin 2:

Vatandaş acından mı ölsün faiz yemek haram katılıyorum ama faizli kredi çekmek haram lafına katılmıyorum ..

yanıt0
yanıt0
objektif:

0. 64 yada 0, 74 gibi rakamlar için kamu bankası ile görüştüm 0, 89''dan kredi veririz dediler. Şimdi bu rakamları tekrar görünce bankama olan güvenim bitti resmen.

6
0
yanıtYanıtla
Lacivert:

Hangi bank

yanıt0
yanıt0
ek:

bankada sana güvenmiyor demekki

yanıt0
yanıt0
Tünelin sonu karanlık:

Vatandaşlar gelecek onbeş yirmi yılını borçlu geçirecekler.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title