Haberler

Ali Koç'un Kovduğu Antrenör Turgay Altay, Aykut Kocaman'ın Akrabası Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde görevine son verilen isimlerden Turgay Altay, Aykut Kocaman'ın yakın akrabası çıktı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç üç antrenörün görevine son vermişti. Bu üç antrenörden biri olan ve bilgi sızdırmakla suçlanan isimlerden Turgay Altay, Aykut Kocaman'ın yakın akrabası çıktı.

AYKUT KOCAMAN'IN ANALİSTİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Uzun yıllardır Aykut Kocaman ile birlikte çalışan Altay, başarılı teknik adamın analisti olarak görev yapıyordu. Antrenör ekibinin en önemli isimlerinden olan Altay aynı zamanda Aykut Kocaman'ın yakın akrabalarından biri.

Turgay Altay kimdir?

  • Doğum tarihi: 16.02.1980
  • Doğum Yeri: İstanbul
  • Medeni Durumu: Bekar
  • Atrenörlüğe Başlama Tarihi: 2004
  • Fenerbahçe'ye Geliş Tarihi: 2004
  • Daha Önce Çalıştırdığı Takımlar:
  • Başarıları: Mini Minikler Ligi Şampiyonluğu
  • Mini Minikler Türkiye 3.'lüğü

ALPER AŞÇI'YA "SERİ KATİL" DİYORLARDI

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapan ve bu sezon da takımda bulunan ve Ali Koç'un "Bilgi sızdırıyorlar" dediği Dr. Alper Aşçı'ya geçtiğimiz sezon futbolcular seri katil lakabını takmıştı. Fotomaç'ın haberine göre, Sarı-lacivertli oyuncular, kampta zorlu koşu programları hazırlayan Aşçı'ya "Maşallah hoca, sabah-akşam sanat yapıyorsun! En mutlu günlerin değil mi..." diyerek takılmıştı.

MURAT ÖZTÜRK KALECİ ANTRENÖRLÜĞÜ YAPIYORDU

Murat Öztürk, eski futbolcu ve antrenör. Profesyonel futbol kariyerine Gençlerbirliği'de başlamıştır. Antrenörlük lisansını 2003 yılında almıştır. 2004-2008 yılları arası Fenerbahçe'de kaleci antrenörlüğü yapmıştır.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

fenerbahçem:

Aykut kocaman kadar tehlikeli bir insan yoktur. onun geçtiği yollara bile tuz ruhu dökmek gerekir.

8
3
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

MAAALESEF BU ADAMDAN HEÇ HAZETMİYORUM BUNU DEYİL FENERİN GAPISINA YANAŞTIRMAYIN GERÇİ GAPIDAN KOVSAN BACADAN GİRİYOR GENİŞ ADAM

7
1
yanıtYanıtla
Demokrat Afghanistan Li Nacibollah:

Olayin ozunde basit sebep Ler yatiyor.Aziz in kadrosu Ali Koc in kadrosu nun kendilerinden daha basarili olmasini istemiyor.Yani Kiskanclik ve Cekememezlik var.Ali Koc un kadrosu Profosyonel ve Piril Piril Gencligine oyuncular var

4
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Allah daha beter eylesin ahımız hep üzerinizde olacak tescilli kuş beyinli hırsızlar sizi

0
1
yanıtYanıtla
dr.alaska:

şimdi demekki olanlar doğruymuş bilgiler aykut hocaya gönderilip siliniyormuş.çok eskiden fb şampıyon olduğu sene aykut topçuyken ali şen boş yere kovmamış aykut hocayı vay fb aynı dallas gibiymiş.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title