Haberler

Kocaeli'nde D-100 Karayolu ulaşıma kapandı (2)

100 KARAYOLU AÇILDIKocaeli'nin Kartepe ilçesine bağlı Eşme Mahallesi'nde şiddetli yağış nedeniyle kapanan Kocaeli ile Sakarya arasındaki Eşme mevkii D-100 Karayolu sel sularının çekilmesiyle çift yönlü ulaşıma açıldı.


D-100 KARAYOLU AÇILDI

Kocaeli'nin Kartepe ilçesine bağlı Eşme Mahallesi'nde şiddetli yağış nedeniyle kapanan Kocaeli ile Sakarya arasındaki Eşme mevkii D-100 Karayolu sel sularının çekilmesiyle çift yönlü ulaşıma açıldı.
Kocaeli bölgesinde öğlen saatlerinde biranda başlayarak şiddetini arttıran yağış hayatı olumsuz etkiledi. Eşme mevkiinde Kocaeli-Sakarya D-100 Karayolunu çamurlu sel suları kapladı. Araçlar yolda kaldı. Vatandaşlar kendi imkanları ile araçlarını kurtarmaya çalıştılar. Eşme de bulunan dere sel suları nedeniyle taştı.
Aniden yağışın bastırmasıyla trafiğin kitlendiğin isöyleyen Kenan Şimşek "Öğleden sonra yağmur aniden başlayınca trafik kilitlendi. Yollar suyla doldu. Ağaçlar geldi karayoluna. Araçlar ilerleyemedi. Ben Sakarya tarafından geliyordum. Buraya geldiğimde alt geçitten geçmeye çalıştım ama suyla dolduğu için geçemedim. Su çok yüksek olunca geriye çıktım. Gidip daha ileride bulunan ışıklarda geldim. Yaklaşık 2 saat trafikte kaldım." dedi.
Eşme Mahallesi sakinleriden Necmi Öztürk "15-20 dakika durmadan yağan yağmur yağdı. Daha önce de bir kez yağmur yağmıştı ve bu yağış daha şiddetliydi.Korktup apar topar gelip kendimizi eve attık. Resmen bir afet yaşadık. Allahtan cana bir şey olmadı. D-100 Karayolu kapandı ve trafik durdu." dedi.
Sel sularının çekilmesiyle birlikte D-100 Karayolu çift yönlü ulaşıma açılarak Eşme geçişinde araçlar kontrollü bir şekilde İstanbul ve Sakarya istikametine doğru seyrediyor.

Görüntü Dökümü
------------
-Drone ile görüntü
-Sel suları görüntüleri
-Araç kuyrukları

Haber-Kamera: Dinçer AKBİR-Alişan KOYUNCU  / KOCAELİ,

====================


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

D-100 Karayolu Eşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title